Cum se face un drive test „adevarat”

Un jurnalist chinez (sigur nu era blogger?) a facut praf  un Lamborghini Gallardo in timpul unui drive test.

lamborghini-jurnalist-china-crash-1

Cine e chinezul, nici nu mai are importanta. Ce este important e faptul ca in lume exista cu un Lamborghini Gallardo mai putin. Nici faptul ca evenimentul s-a petrecut pe o portiune de autostrada cu un carosabil umed si alunecos, nu este neaparat o circumstanta atenuanta. Cat despre locatie, Hangzou, China, nici ca ne pasa.

Bolidul, un Gallardo facelift de ultima generatie, facea parte dintr-un eveniment de presa, la care au participat mai multi jurnalisti. Despre acest amanunt avem indoieli…

In fine, unul dintre participanti a reusit sa piarda controlul supercarului cu tractiune integrala, desavarsindu-si opera prin distrugerea completa a botului si spatelui masinii. Rezultatul este mai trist decat un film chinezesc in care eroul isi pierde intreaga familie si nu mai apuca sa se razbune: exemplarul va fi demontat, pentru a se recupera ce se mai poate si apoi va fi trimis la fiare vechi, reparatia acestuia fiind imposibila. Pentru a avea o imagine completa, va mai spune ca, in Republica Populara Chineza, exemplarul citat costa 416.609 €.

Fenomenul nu este tocmai fara precedent, avand in vedere faptul ca in toata lumea, insa cu precadere in tarile considerate afi din esaloanele 2 si 3, fel de fel de neaveniti se dau jurnalisti de presa, ba mai mult fel de fel de neica-nimeni se dau piloti, cand in realitate nu au decat experienta masinii de la scoala de soferi si apoi a celor de drive test. De ce ar fi China diferita? Poate doar pentru ca acolo un jurnalist sau pseudojurnalist, a reusit sa distruga un Lamborghini  care costa aproape cat intreg parcul de presa aflat la dispozitia jurnalistilor auto din Romania.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.