Romexpo va asteapta intre 22 si 24 aprilie la AUTOEXPOTEHNICA si AUTO EXPO!

Romexpo va invita sa participati intre 22 si 24 aprilie 2016 la doua targuri dedicate pasionatilor de automobile si profesionistilor din domeniul auto: AUTOEXPOTEHNICA si AUTO EXPO!

foto 1

Fiind una dintre singurele expozitii din Romania dedicate industriei de componente si accesorii auto, AUTOEXPOTEHNICA reprezinta o oportunitate pentru cei din industrie de a atrage clienti noi, de a relationa cu ceilalti competitori si de a se informa in legatura cu cele mai noi tendinte ale domeniului.

Cele doua evenimente vor reuni in acelasi spatiu producatori, importatori si distribuitori de componente auto, accesorii, tunning si echipamente, printre care Romfracht, Tomax Prest sau Tecno Plast Cugir.

foto 2 foto 4 foto

Cu o experienta de 18 ani in domeniu, Romfracht furnizeaza atat servicii de transport rutier, transport maritim si transport aerian in conditii de maxima siguranta, promptitudine si calitate, cat si produse de cea mai inalta calitate, precum fibrele pentru ranforsarea betonului sau produsele ecologice Realco.

Tomax Prest va prezenta la Autoexpotehnica echipamente de ridicat pentru ateliere de vulcanizare, precum cricuri sau elevatoare de ultima generatie. La Autoexpotehnica va asteapta cu oferte avantajoase si Tecno Plast Cugir, parte a companiei europene Tecno Plast Group, producatoare de componente din plastic pentru industria auto şi electrocasnica.

In aceeasi perioada cu AUTOEXPOTEHNICA si AUTO EXPO, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo se va desfasura si Salonul de motociclete, accesorii si echipamente, Bucuresti – SMAEB.

Loc de desfasurare: AUTOEXPOTEHNICA si AUTO EXPO – Pavilionul C3.

Salonul de motociclete, accesorii si echipamente, Bucuresti – SMAEB – Pavilioanele C1, C2 si C4

Program de vizitare:
Vineri 22 Aprilie – intre orele 13:00-18:00;
Sambata 23 Aprilie – intre orele 10:00-18:00;
Duminica 24 Aprilie – intre orele 10:00-16:00.

Biletul de intrare pentru AUTOEXPOTEHNICA si AUTO EXPO: 20 de lei.
Accesul se va realiza pe la Poarta B.
Pentru mai multe detalii despre targuri, accesati www.autoexpotehnica.ro si www.autoexpo.ro!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.