Ai curaj sa-ti cumperi Skoda?

Nu, nu este un trolling, este o intrebare care pare sa aiba legitate, odata ce este adresata chiar de catre unul dintre principalii dealeri Skoda din Romania. Avia Motors intreaba pe pagina lor de Facebook, intr-un post sponsorizat (deci au dat si bani pentru asta), oarecum indrepatit: Ai curaj sa-ti cumperi Skoda? Mai Precis, ai curaj sa-ti cumperi noua Skoda Fabia?

Skoda Fabia Curaj
Sincer, nu! Am avut o Fabia si ma bucur ca am scapat de ea. Cred ca era unica masina care decidea cand ii este cald si cand nu. Asta pentru ca „stia” singura sa-si deschida geamurile fata, actionate electric. O facea si iarna si vara, o facea cand se plictisea, o facea cand o lasai parcata in locuri straine, o facea cand avea ea chef.

O alta meteahna pe care o avea Skoda mea, era cu inchiderea centralizata. Cand se plictisea, se apuca sa se deshida si sa se reinchida singura. In mod repetat. Si daca era prea liniste, se activa si alarma. Efectiv, in anumite momente, daca o loveai cu pumnul in plafon, alarma nu schita niciun gest. Alteori, daca doua furnici faceau sex pe acelasi plafon, alarma scula si mortii din regiune.

Un alt obicei nesanatos pe care-l avea Skoda mea, era acela de a-mi reaminti cate culori exista in intreg spectrul solar. De la becul galben care indica o defectiune la airbaguri, care este deja legendar in randul posesorilor de Skoda, pana la cel aferent ECU, pleiada de culori se aprindea singura cand avea ea chef si la fel, disparea.

Skoda mea avea si o boala fizica. Dar cred ca urma singura un fel de tratament. Ii placea sa manance sabotii de frana. Caci indiferent daca vorbim despre un model fabricat in anul 2002, cu oarecari pretentii, franarea spate era asigurata cu ajutorul tamburilor si a sabotilor de frana. Ca in secolul 20. Anul si sabotii, ca sa dau si niscai cifre.

In ultima vreme,Skoda mea descoperise ca-i placea sa faca cu ochiul. Ma rog, cu amandoi ochii. Si o facea cu farurile, caci evident, nu avea ochi. Asadar, parca niscai variatiuni de curent patrundeau in becuri, acestea isi schimbau intensitatea cu care luminau, indiferent daca motorul era la ralanti sau in sarcina.

Deci, pare logica si  intrebarea celor de la Skoda – Avia Motors. Ai curaj sa-ti cumperi noua Skoda Fabia? Nu, nu mai am! Tu ai avea?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.