VIDEO: VW prezinta Golf 7 ca pe o masina nepotrivita pentru fugari

Desi cei care cunosc treaba in amanunt vor spune, la fel ca noi, ca reclama este oarecum o o idee proasta, pentru ca cea mai folosita masina de raufacatorii europeni a fost Renault 5, in speta Alpine Turbo, asta pana la aparitia Golfului GTI, pentru ca ambele aveau ce e mai important in aceasta directie: masini mici, puternice, comune, usor de mascat in trafic si usor de manevrat in aglomeratie sau pe stradute inguste.

VW Golf commercial

Volkswagen vine astazi si contrazice aceasta legenda, aratand ca noul Golf 7 are atat de multe sisteme de siguranta incat ii protejeaza pana si pe cei care vor sa incerce cascadorii cu masina. Nu e tocmai ceea ce ti-ai dori de la o masina, in momentul in care incerci sa scapi de urmaritorii politisti, nu-i asa?
Golf 7 are in dotare o gramada de sisteme active sau pasive de siguranta, insa cel pe care pune videoclipul accentul este City Emergency Braking, care intervine cand masina ruleaza cu viteze de pana la 30 km/h si in cazul in care soferul nu franeaaza la timp, sistemul actioneaza frana, in cazul unei coliziuni iminente.

Un sistem util, insa asa cum spuneam, nu atunci cand incerci sa scapi de masinile de politie.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.