VIDEO: Renault ne reaminteste cat de practic este Twizy

Renault Twizy nu este tocmai un produs care sa aduca satisfactie 100% clientilor.Tocmai de aceea nici nu stabileste vreun record de popularitate. Inconvenientele sale sunt autonomia, pretul ridicat de vanzare si imposibilitatea evitarii costurilor de inchiriere ai acumulatorilor.

Renault Twizy

Cu toate aceste inconveniente, daca apuci sa treci peste ele, a conduce un Twizy este mai comod decat sa mergi cu un scuter, acesta din urma fiind si principalul competitor al mini masinii electrice franceze.

Twizy are tractiune spate, cuplu maxim instantaneu, o suspensie sport realizata de divizia RenaultSport, care asigura abordarea sportiva a tuturor virajelor, chiar daca reduce dramatic confortul celor doi pasageri asezati la rand, unul dupa celalalt, pentru a nu mari latimea masinii.

Renault vrea sa scoata in evidenta toate calitatile micului Twizy, avand in vizor un public-tinta aflat la o varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, fara copii si cu un stil de viata activ centrat in marile aglomerari urbane. Si pentru asta, a pus la dispozitia celor interesati, urmatoarele trei clipuri publicitare:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.