Vanzarile Nissan Leaf au atins cifra de 25.000

In urma campaniei de reduceri de preturi practicata de Nissan si a ajutoarelor guvernamentale americane, care incurajeaza achizitionarea de vehicule electrice, Nissan Leaf a depasit 25.000 de unitati vandute in SUA.

nissan-leaf-front

In timp ce vanzarile de masini elecrice produse de Nissan (si Renault) nu au mers conform asteptarilor initiale, de fapt sunt foarte departe de acestea, vehiculul cel mai popular oferit de producatorul japonez, Leaf, tocmai a reusit sa depaseasca bariera de 25.000 de unitati vandute in SUA.

Nissan se da peste cap sa faca modelul Leaf pe placul americanilor, mai mult, masina se asambleaza pe teritoriu american, in Tennessee, parte si pentru a putea fi comercializata cu un pret mai mic decat acelasi model, insa fabricat in Japonia.

Niponii au de gand sa imbunatateasca si infrastructura destinata reincarcarii acumulatorilor, fiind deja montate 50 de puncte de incarcare, pe intreg teritoriul american.

In SUA, Nissan Leaf poate fi cumparat cu numai 18.000 $, dupa ce se deduc toate taxele si ajutoarele oferite de statul si autoritatile federale americane, care au adus pretul la aceasta cifra. Fara deducerile respective, Nissan Leaf costa in SUA 28.000 $. De asemenea, vehiculul electric poate fi achizitionat si in leasing, cu o rata lunara de 199 $, pe timp de 36 de luni, dupa ce s-a platit un avans de 1.999 $.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.