UNCOOL: Dacia Euro X

E racheta, e OZN? Nu conteaza, vehiculul are Euro X! Sa-l faca premierul PreaFericitMobil.

dacia-uncool_2

Deunazi, premierul Victor Ponta avea probele existentiale privind posibilitatea confiscarii masinilor contravenientilor. N-a inclus pe lista posibilelor infractiuni sau contraventii pedepsite cu confiscarea directa, poluarea, atat optica, cat mai ales fonica sau poluarea atmosferei. De aceste reglementari, cele din urma, se ocupa RAR si din cand in cand, in functie de cat de gol le este buzunarul, lucratorii de la Politia Rutiera.

Insa tare as vrea sa vad o astfel de rabla confiscata de cei in drept, pe motiv de poluare multipla, dupa cum se vede si din imagini: si urata si afumatoare. Dacia aceea nu are Euro 3, 4 sau 5, are Euro X. Si in ritmul asta, al confiscarilor in masa, sa se nasca, nu-i asa, o concurenta acerba REMAT-urilor, pentru ca organele abilitate vor trebui sa confiste un numar mare de vehicule care in mod normal isi au locul la fiare vechi.

Acum, este posibil ca Victor Ponta sa se fi gandit si la posibilitatea de a innoi parcul auto aferent Guvernului Romaniei si a diferitelor servicii speciale si adiacente. Si cu saracia din imagini ce sa faca? Evident, ar merge un PreaFericitMobil, pe stilul PapaMobilului, nu-i asa?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.