Scoala de soferi pentru cocalari

Scolile de soferi auto se conformeaza si ofera cursuri pentru cocalari. Iata si primul set de reglementari introduse in cursurile „speciale” pentru soferii cocalari.

 

Articolul 1: in parbriz sevor atarna cate un rand de lantisoare, cruciulite, odorizante, matanii etc. Pe masura ce elevul „avanseaza”, se dubleaza si numarul de chestii atarnate de oglinda, pentru ca mai apoi sa se realizeze celebra linie care taie parbrizul in doua, populandu-l cu atarnatori.

Articolul 2: purtatul centurii de siguranta devine facultativ. Niciun cocalar care se respecta nu poarta asa ceva, exceptie facand cazurile cand centura desiguranta poarta marca inregistrata si la vedere, gen D&G, Ralph Lauren, CK, Hermes, Gucci etc.

Articolul 3: orele se vor desfasura si cu geamurile masinii deschise, sa poata atarna afara mana plina de bratari, ceasul de „marca” -imitatie Made in Dragonul Rosu, si evident sa se auda manelele.

Articolul 4: semnalizarea la schimbarea directiei de mers devine facultativa.

Scoala de soferi, cocalari

N.R. acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare, indiferent daca pe strazi, realitatea ne contrazice. Adica nu e pamflet, se intampla aievea. Motivul care sta la baza acestui text este ilustrat prin fotografiile realizate de AutCool,care nu sunt trucate, culmea, masina aceea de scoala chiar circuland prin Capitala si judetul Ilfov, cu tot cu mataniile atarnate in parbriz.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.