Noul Mercedes-Benz C-Klasse lasa impresia unui S-Klasse

Mercedes-Benz a prezentat la Detroit noul sau C-Klasse, pe care, pentru a-l diferentia de recent lansatul entry-level CLA-Klasse, l-a pozitionat mai aproape de nava-amiral abrandului, S-Klasse. De fapt, noul C-Klasse arata ca un S-Klasse in miniatura.

2015 mercedes-benz c-class

Mercedes-Benz a mai facut un pas inainte in lupta pentru recucerirea suprematiei in segmentul premium, oferind noul C-Klasse intr-o varietate de versiuni stilistice si ingineresti, acoperind intreaga plaja de la economic la performanta. In plus, Mercedes-Benz va oferi noul C-Klasse cu dotari disponibile pana acum numai pentru cele mai superioare versiuni. Printre acestea se numara suspensia pneumatica si head-up display-ul.

Noul C-Klasse lasa impresia unui concurent serios pentru BMW Seria 3, ba mai mult, lasa impresia ca poate concura de la egal la egal cu acesta, nefiind cu nimic mai prejos decat liderul de segment.
Noul C-Klasse arata senzational la exterior, indiferent de unghiul din care-l privesti, cu un interior care vine ca o completare logica, reprezentand un alt pas important inainte, atat din punctul de vedere al designului cat si al materialelor folosite.

Si cum noul Mercedes-Benz C-Klasse nu va fi disponibil in showroom pana in luna septembrie, iata cateva fotografii efectuate la ceea ce a fost de fapt o prelansare a modelului, caci debutul oficial se afla la cateva ore distanta.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.