Mercedes-Benz S-Klasse, pregatit de lansare

Mercedes-Benz S-Klasse, detalii despre noua nava-amiral a producatorului de masini de lux din Germania.

mercedes-benz-s-klasse_1

Mercedes-Benz S-Klasse, varianta W222, se prefigureaza a fi o masina extrem de interesanta. Si in timp ce zeci de exemplare asteapta cuminti momentul lansarii oficiale a modelului, in curtea fabricii din Stuttgart, eveniment care se va intampla in cateva zile, adica pe 15 mai, continuam sa aflam lucruri noi despre model.

Mercedes-Benz S-Klasse, varianta de pe piata si-a facut aparitia in anul 2005 si desi are o varsta inaintata, inca sta demn si drept, in raport cu concurentii sai directi din segment. De aceea, specialistii se asteapta ca inlocuitorul acestuia, W222, sa rupa cu adevarat gura targului.

Interiorul noului S-Klasse a primit „Warmth Comfort”, un pachet cuplat la sofisticatul sistem de climatizare al masinii, care ofera parfumare activa si filtrare a aerului din interior, facand functia de racire a sistemului sa para pur si simplu banala.

Pasagerii au la dispozitie cotiere incalzite, pe ambele parti ale masinii, iar in premiera mondiala, cotiera centyrala, de mari dimensiuni, este prevazuta cu aceeasi functie. Volanul incalzit ar trebui sa fie dotare standard, ceea ce si este, insa masina vine cu optiunea „Heating Plus”, care ofera, in mod deosebit, „un raspuns extrem de rapid”.

Nemtii de la cotidianul Bild relateaza faptul ca motorizarile vor proveni, in mare parte de laa generatia pe care actualul S-Klasse o inlocuieste, in timp ce varianta S250 CDI, unica configuratie in patru cilindri disponibila, va iesi definitiv din scena, din cauza lispei de comenzi.

Bild continua, oferind informatia despre cele doua motorizari disponibile la lansare, adica familiarul S350 CDI 3.0 litri diesel, care ofera 258 CP si musculosul V5 de 5,5 litri si 435 CP. Se asteapta ca versiunile S63 si S63 AMG sa fie in continuare dotate cu motoarele de 571, respectiv 630 CP.

La final, va oferim pretul, adica ceea ce conteaza la fel de mult precum descrierea generala a masinii, care se situeza imediat sub 80.000 €, in Germania. Modelul W221, care asteapta sa fie inlocuit, are pretul actual de ponire, de aproape 72.000 €, ceea ce face ca noul S-Klasse sa fie un picut mai scump decat acesta.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.