NAIAS 2014: Cadillac ATS Coupe este doar inceputul

Dupa ce a fost lansat la Detroit, ca fiind cel mai nou membru al familiei ATS, iata ca boss-ul Cadillac anunta ca americanii nu se vor opri doar la versiunile sedan si coupe. Astfel, ele doua varfuri de contraatac impotriva dominatiei germane din segmentul premium, vor primi intariri sub forma unui break si a unei versiuni decapotabile. Si daca mai exista indoieli asupra tintelor noului ATS, care se inscriu in segmentul compact premium si nu lasa cale libera superbului vehicul american, vi le reamintim: BMW Seria 3 si Seria 4, lacare seadauga si recent lansatul Mercedes-Benz C-Klasse.

Cadillac ATS Coupe

Potrivit boss-ului Cadillac, Bob Ferguson, „Daca ai un invingator, trebuie sa-l exploatezi si sa oferi variatiuni pe aceasta tema”. El a mai adaugat ca odata cu noul ATS s-a realizat, pe langa o investitie considerabila, „un brand in cadrul brandului”.

Nu este neglijata nici aparitia unei versiuni de inalta perfomanta din Seria V, dar Ferguson a declarat ca este posibila aparitia a inca unei versiuni intermediare, care sa se pozitioneze intre aceasta si cea recent lansata.

Cu toate acestea, General Motors nu va incerca sa acopere fiecare nisa ocupata sau dominata de Audi, BMW si Mercedes-Benz, Cadillac alegand sa-si poarte bataliile doar in anumite categorii in loc sa se extinda atat de adanc si de departe precum BMW si Mercedes-Benz, aici facand referire directa la BMW Seria 3 GT.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.