BMW Group a anuntat preturile pentru BMW i3

BMW Group a anuntat un pret de baza de 34.950 de euro cu TVA pentru BMW i3 in Germania, primul automobil electric de serie din istoria companiei. BMW i3 va fi disponibil pentru clientii din Germania cu incepere din luna noiembrie 2013.

bmw-i3_official_1

Ian Robertson, membru in Consiliul Director BMW AG, director de vanzari si marketing BMW, a declarat la München: „BMW i3 deschide orizonturile unei noi ere a transportului individual si pentru BMW Group. Asemenea oricarui BMW veritabil, BMW i3 are o atractie emotionala puternica, un produs de substanta si o placere garantata a condusului. Prin conceptul revolutionar al masinii si pretul atractiv, vom oferi clientilor o oferta convingatoare pentru electromobilitate”.

BMW i3 va avea premiera internationala la 29 iulie cu evenimente organizate in paralel pe trei continente in metropolele Londra, New York si Beijing. BMW i3 este un automobil dedicat marilor aglomeratii urbane și va debuta treptat pe cele mai importante piete in urmatorul an.

Produsele si serviciile BMW vor fi comercializate printr-un model de vanzari multicanal care va cuprinde dealeri autorizati BMW i, un centru de prezentare (Customer Interaction Center / CIC), precum si o platforma online. Toate canalele de vanzari vor fi conectate integral, iar clientii vor avea posibilitatea sa-si personalizeze intregul proces de cumparare pentru a-si satisface cerintele. Unele piete vor introduce si o forta mobila de vanzari, alaturi de echipa de vanzari care va fi la dispozitia clientilor in showroom-urilor traditionale.

Prin abordarea completa „360 ° ELECTRIC”, BMW i pune la dispozitia clientilor o oferta vasta de produse si servicii care acopera nevoile de electromobilitate ale conducatorilor. 360 ° ELECTRIC se bazeaza pe patru piloni: incarcarea la domiciliu (BMW i Wallbox), incarcarea la statii publice de realimentare, servicii de asistenta, precum si servicii inovatoare de mobilitate, care includ garantii si servicii complete de intretinere, oferte flexibile car-sharing, precum si aplicatii BMW utile pentru computer si smartphone.

Despre BMW i. BORN ELECTRIC.

BMW i iese in evidenta pentru automobilele si serviciile de mobilitate de avangarda, pentru designul inspirational si noua interpretare a conceptului premium care este puternic definita de dezvoltarea durabila de-a lungul intregului ciclu de viata al produsului. Prin BMW i, BMW Group redefineste conceptul de automobil. BMW i3 este primul automobil premium din lume care a fost conceput de la zero pentru a fi propulsat de un sistem electric si care utilizeaza constructia ultrausoara. Rezultatul este placerea condusului emblematica pentru BMW in forma pura, cu emisii zero si cu o experienta de condus neegalata de niciun alt automobil cu propulsie electrica.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.