15.000 CP, doua vehicule, o singura zi!

La sfarsit de an este vremea cand toti facem bilanturi, ne aducem aminte ce am facut sau ce nu am facut, ne mai incordam muschii cu realizarile noastre, mai dam cate una din balon, chestii…

Si ma gandeam ca, la un moment dat, intr-o singura zi am testat doua vehicule cu putere totala de peste 15.000 CP. Si nu, nu am gresit, am scris 15.000 CP. De fapt, mai exact, 6929 CP, respectiv 8152 CP/bucata! Adica un total de 15.081 CP.
Ce Lamborghini, ce Ferrari, care Porsche, ce combina sau tractor?. Doar baietii care testeaza camioane si autobuze mai pot ridica pretentii.

Copy of 15000 CP_12

Asta echivaleaza cu totalul puterii vehiculelor testate de o intreaga publicatie de prima mana, cam intr-un an intreg sau cam de cateva ori totalul insumat al puterilor tuturor vehiculelor existente astazi in intreg parcul de presa al producatorilor auto cu functionare in Bucuresti. (e drept ca s-au imputinat zdaravan, de aceea fac aceasta comparatie acum si nu in plin sezon!)
Si ma gandeam… sa o dau, sa nu o dau „pe post”. Si rezultatul… (b)eat this guys! E COOL sau nu? Stiu ca-s acri strugurii, dar hai, e COOL, nu-i asa?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.