VIDEO: Un Subaru BRZ de 450 CP!

Crawford Performance a rezolvat ecuatia celor 200 CP disponibili pe Subaru BRZ/Toyota GT 86: 450 CP si triplul cuplului motor.

Subaru BRZ-450 CP

Subaru BRZ este una dintre cele mai tari masini sport de pe piata auto a momentului, oferind un sasiu excelent, o linie frumoasa si un pret accesibil. Cu aceste calitati a acaparat piata masinilor sport, inca de la lansare, alaturi de surorile sale care poarta siglele Toyota si Scion. Unica nemultumire a clientelei era ca acest coupe remarcabil poate fi mai slab in linie dreapta decat un hatchback performant.

Dorind sa rezolve acest neajuns, cei de la Crawford Performance, reusind sa depaseasca dublul puterii initiale a modelului. Astfel, BRZ care dispune de un motor 2.0 boxer, in patru cilindri, are acum triplul cuplului motor initial si 450 CP.

Insa inainte sa va bucurati, trebuie sa stiti ca tunerii de la Crawford Performance se ocupa numai de vehiculele Subaru, pe care le modifica in functie de destinatia acestora. Curse de circuit, drifting, macadam, vorbim despre aceeasi companie care a pus la punct bolidul lui Ken Block, primul Gymkhana Subaru Impreza WRX, deci baietii chiar stiu ce au de facut.
Motorul este complet refacut, este dotat cu un sistem turbo special construit, un ambreiaj mai solid si alte multe componente refacute pentru a fi mai rezistente.
Si cine stie, poate ca, la cat de popular este modelul produs de Toyota in colaborare cu Subaru, acest kit de performanta va ajunge cel putin la fel de performant, insa ar fi o idee sa aruncati un ochi pe materialul video urmator, ca sa va edificati.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.