VIDEO: Rocker vs cocalar, pwned!

Ce se intampla daca esti cocalar, te comporti ca atare si superi pe cine nu trebuie?

pwned

Moda inregistrarilor on-board, care a prins pare-se si la noi, in Romania, nu este neaparat un fetish pe gustul meu. Mi se pare o destul de mare cocalarie, ca sa zic asa. Insa, daca e sa fii in pas cu moda, trebuie sa faci concesii, sa te adaptezi…

Si in RUsia, Ucraina sau o tara din zona, (nici nu se putea altfel), moda e la ea acasa, ba mai mult, judecand dupa vechimea si numarul inregistrarilro de acest fel, postate pe Youtube, am putea crede ca ei, cei din fosta URSSS, au venit primii cu ideea. Nu preaa conmteaza acum.

Pe o autostrada din Rusia, un nene cu o camera montata la bord, incearca sa depaseasca un Mercedes-Benz care se lafaie pe banda a treia, cea de viteza. Stiti genul acela, „Am Mercedes, nu tocmai nou, dar e Mercedes, fratica si mai am si trening Adidas”. Adica fix si exact descrierea cocalarului modern.

Omul cu camera, nu-l poate convinge pe cocalar sa de dea la o parte, ci trebuie sa efectueze manevra de depasire pe dreapta (suna cunoscut, nu-i asa?), apoi incearca sa revina pe stanga, insa ambele manevre ii sunt ingreunate de cocalarul al carui ego s-a trezit la viata. Ba mai mult, dupa depasire, acesta revine, tot pe dreapta, il sicaneaza pe omul cu camera si in cele din urma il forteaza sa opreasca pe banda a treia!

Omul cu camera, pe al carui tricou se vede clar un semn al unei organizatii, echipe sau grupari de bikeri, deci in mod clar e rocker, nu sta mult pe ganduri, se duce intins la cocalar si-l „corecteaza” ruseste si rockereste, la modul „Esti meltean si te mandresti cu asta? Ia d’aci!” Cele doua pitipoance blonde din Mercedes (alt deja-vu), se dau si ele jos pentru a interveni, una dintre ele sfarsind aruncata pe jos din cauza de prea mult tupeu si prea multa determinare in actiuni.

Evident, are loc o intreaga latercatie, cu persoane care incearca fie sa lamureasca, fie sa linisteasca fie sa se bage in seama, cert este ca episodul face parte din categoria „pwned”, in care un cocalar primeste (chiar daca nu in cele mai civilizate moduri posibile), exact ceea ce merita si ceea ce si-a cautat cu lumanarea.

Un video de vazut si de retinut:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.