VIDEO: Rabzoi in Rusia

Desi titlul seamana cu cele din revistele tabloid, menit sa va incite si sa va faca sa dati click pentru a vedea ce si cum se intampla, nu, in Rusia nu exista la aceasta ora niciun conflict armat. Insa ce se petrece pe strazile si soselele lor seamana a razboi.

razboi rusesc

Totul a pornit de la o simpla depasire a unui Subaru Impreza WRX STI, de catre posesorul unei Toyota Celica coupe (cel putin asta rezulta din comentariile alaturate clipului).
Baietii din Subaru au considerat depasirea ca pe o ofensa si au revenit, depasind Toyota, cea care are montata o camera video on board.
Ce a urmat e destul de greu de inteles. In speta e greu de priceput de ce proprietarul Toyotei s-a incapatanat sa ii urmareasca pe cei din Subaru, care il sicanasera, pentru a le oferi o lectie.
Asta pentru ca, asa cum spune si proverbul, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, baietii din Subaru ingramadindu-l bine pe justitiar, care s-a ales cel putin cu parbrizul spart.

Ca o nota personala, ambii conducatori auto ar trebui lasati fara permisele de conducere pentru mult, mult timp, gratie modului periculos in care si-au condus masinile.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.