VIDEO: Cum poți pune un MINI pe butuci

Scurt îndrumar pentru idioți. Bagă un MINI în service în câțiva pași simpli. Fii un idiot între idioți! Detașează-te!

 

cum distrugi un MINI 003

Pentru a scoate un MINI aproape nou-nouț de pe șosea sau mai precis pentru a-l scoate din circulație pentru o bună bucată de timp avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • una bucată MINI Cooper S – dacă se poate Cabrio (dă mai bine pe cameră)
  • una bucată idiot cu pretenții de cunoscător auto și vagi tangențe cu șofatul
  • un circuit pentru drifturi
  • câteva fete dornice de distracție, denumite generic  „pisi mic și dezvoltat” (ei bine, de ele nu este tocmai nevoie, idiotul se descurcă la fel de bine și singur, dar hei, dacă-l putem „motiva” suplimentar…)

cum distrugi un MINI 001 cum distrugi un MINI 002

Mod de „preparare”:

Se lasă idiotul la volanul MINI-ului. Opțional se lasă și una bucată „pisi mic și dezvoltat” în dreapta lui, ca să crească miza. Plus una pe circuit pentru atmosferă.

Idiotul intră pe ciruit. Idiotul încearcă să o impresioneze pe „pisi mic și dezvoltat”. Idiotul mimează drifturile, lăsând – și aici este partea cea mai importantă) – TOATE SISTEMELE DE SIGURANȚĂ ACTIVATE!

Idiotul va încerca să înfrângă forțele centripetă și centrifugă, cărora pe lângă legile fizicii li se vor opune din răsputeri și toate sistemele de siguranță ale mașinii. Și Dumnezeul comun al BMW și MINI știe câte sisteme sunt pe un MINI Cooper S! Și cei mai mulți șoferi adevărați. Și piloții. Și jurnaliștii auto cu pretenții. Și copiii de clasa a opta. Idiotul nu face parte din niciuna dintre aceste categorii, așa că le va ignora cu naturalețe pe toate, alături de cunoștințele necesare unui condus cât de cât decent.

 

QUIZZ: de câte minute are nevoie idiotul ca să înfrângă toate legile fizicii enumerate mai sus, toate legile logicii care concură la experiment, plus un secol de tehnologie și inginerie britanică și germană la un loc? Puteți afla urmărind până la capăt clipul următor. La final veți găsi…ceva.

HINT: dacă dați „subscribe” canalului, s-ar putea să mai aveți parte de filmulețe interesante.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.