UNCOOL: Monstruozitatea roz

O masina roz e UNCOOL, un scuter roz e Barbie kinda’ UNCOOL, dar un camion roz?

Mercedes UNCOOL

Pe soseaua de centura am vazut o dubla blasfemie. UN CAMION ROZ! De ce dubla? Pai era un camion Mercedes-Benz si sa vopsesti un produs al prestigioasei firme care fabrica, pe langa camioane, si masinile mele preferate, e deci, o dubla blasfemie. Mai mult, camionul era un Actros, deci nu vorbim despre o vechitura revopsita in prima culoare care le-a picat lui Gigel si Dorel in mana.

Barbie, poti fi mandra! Papusile au acum un mijoc de livrare adecvat! Insa un camion roz, pe langa ca e o monstruozitate este, pastrand proportiile, EXTRA-UBER-UNCOOL. Monstruos de UNCOOL!

COMMENTS

  • Liana

    Dar oare soferul e femeie? Macar ar avea o scuza. Desi la cate camasi roz poarta si barbatii, nu ma mai mira nimic.

  • tataia

    Blasfemie? Uncool? Ce prostii vorbiti aici mai? Am vazut si eu Actrosul roz prin Bucuresti si arata foarte misto. Nu stiu daca il conduce o singura persoana sau mai multe, dar persoana care il conducea cind l-am vazut eu nu era deloc femeie era cit se poate de barbat! Iar roz este o culoare foarte tare!

    Si daca cumva aveti figuri din alea pe creier cum ca nu se cade ca un barbat sa conduca nici macar masina rosie darmite roz aflati acum ca insuri REGELE rock’n’roll-ului (adica Elvis) a avut la viata sa citeva cadillacuri care au fost revopsite in roz special la cererea sa si tot el mai spunea ca un Cadillac decapotabil roz este visul oricarui baiat. Cercetati daca nu ma credeti! Dar ce sa faci asa este cind nu ai gusturi la masini, asa este cind nu ai gusturi la culori!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.