UNCOOL: Incredibila Romanie

Se intampla in Romania secolului 21, pe principalul ei drum national, ca de aia ii zice DN1, undeva la cativa kilometri inainte de localitatea cu nume sugestiv, Baicoi, in sensul de mers inspre Brasov. Aici si-au dat intalnire cei mai UNCOOL cocalari pe care i-am vazut vreodata.

UNCOOL de weekend_1
Aici se afla o trecere la nivel cu calea ferata,fara bariere, insa semnalizata luminos. Si ca un facut, cateodata, pe aici trece cate un tren. Personal, l-am intalnit pentru prima data, in weekendul trecut. N-ar fi nimic iesit din comun, insa garnitura respectiva, cel mai probabil un tren de navetisti, a oprit fix pe DN1, a lasat cativa calatori sa coboare, direct pe sosea, caci nu exista statie, nici macar o amarata de halta in acel loc. Pune-te cu trenul, daca poti!
Find weekend, sute de masini incercau sa ajunga cat mai repede la munte ,insa trenul a stat impasibil aproape zece minute, suficient insa sa se creeze cozi imense in ambele sensuri.
Automobile, camioane, ambulante cu sistemele acustice si luminoase in functiune, toate au cazut prada „capcanei navetistilor”.

Si ce este o coloana de masini stationata, fara un cocalar care s-o depaseasca, indiferent de apropierea de calea ferata, indiferent de linia continua dubla, indiferent de cei opt ani de acasa sau de faptul ca nu masina te face om, chiar daca e un BMW X6?!

UNCOOL de weekend_4
Luati de va minunati si judecati singuri: e sau nu cel mai UNCOOL cumul de intamplari la care poti visa in drum spre Poiana Brasov sau Predeal? Sa nu ne „mandrim”cu ei, cu cocalarii nostri, indiferent ca se afla la volanul  unui BMW X6 sau al unui tren? Aveti intreaga galerie foto aici:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.