UNCOOL: Cocalari cu labele pe afara

N-am mai scris de mult in rubrica UNCOOL. Asa ca era cazul. Nu ca n-ar fi material. Este, garla as putea zice, mai mult decat mi-as dori si mai mult decat at trebui sa fie. Caci traim in Romania, o tara care pe zi ce trece devine si mai mult tara tutror posibilitatilor.

Asadar, iata exponentu lclasic al cocalarului roman: masina second-hand, importata din Germania, la un pret de maximum 2000 €, pe care o conduce mandru de parca ar fi vreun Gallardo. Nu asta e crima, atat are omul, atat isi permite, merge si un Ford Focus break de 15 ani.

Cocalari 2013 1

Dar a parcurge Autostrada Soarelui cu toate picioarele disponibile scoase pe geamurile deschise denota ca:
1. Nu esti intreg la minte. S-a inventat aerul conditionat, deci nimeni nu mai merge cu doua geamuri deschise pe autostrada, unde se ruleaza cu minimum 120 km/h. Curent de aer, zgomot si unde mai pui ca in masina ajunge tot aer fierbinte, usor ventilat..
2. Esti un nesimtit, la fel cu perechea ta din dreapta. A-ti arata picioarele tutror celor de pe strada e ca si cum  le-ai arata fundul. Unora le poate place, altora nu. Deci, e lipsa de respect.
3. Esti din nou fara minte. Si tu si pasagerul/pasagera. In cazul unui accident, exista 80% sanse sa-l eviti daca ti-ai tine picioarele pe pedale sau macar in zona podului pedalier.
4. Tot fara minte, deoarece in cazul aceluiasi accident despre care vorbeam la punctul 3, echipajul SMURD care ar veni la fata locului ar fi ocupat colectand gambe, tibii, calcaie si alte labe de picior, plus degete, de pe o portiune considerabila de autostrada, bucati de membre care altminteri ar putea scapa intregi, fiind protejate in habitaclu.
5. De laba piciorului o trece vantul, dar sa vezi in oglinda retrovizoare laterala e cam greu. N-ar fi mai util totusi sa vezi ce e in jurul masinii, in loc sa-ti admiri firele de par de pe picior cum sunt maturate de curentul de aer sau cum usuca feriga dintre degete?
Restul se deduce simplu si aproape singur. Cocalari = UNCOOL si picioarele se tin in masina.

Cocalari 2013 2

COMMENTS

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.