Toyota FT-86 Open Concept pregatit pentru Tokyo Motor Show

Tot de la Toyota citire, aflam ca noul FT-86 Open Concept vine cu o rochie rosie asortata cu palarie neagra, gata de prezentarea de moda de la Tokyo Motor Show 2013. Si asta in ciuda diferitelor stiri contradictorii referitoare la viitoarea existenta a acestui model.

Toyota 86 Cabrio

Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva din acest an, unde a aparut intr-un alb perlat, FT-86 in varianta studiului de piata pentru piata nipona, va fi prezentat intr-un rosu aprins („Flash Red”), imprumutat de la coupe, alaturi de un interior re-colorat. Tot in comparatie cu modelul expus la Gevena, cel destinat show-ului din Tokyo, vine cu volan pe partea dreapta si are transmisie automata, in locul celei clasice manuale, cum a fost prezentat la Geneva.

Insa, in continuare, nu exista niciun felde date concrete privind pintrarea in productie a decapotabile cu plafon textil, despre care Toyota se rezuma la a afirma ca este „creat pentru a explora viitorul masinilor sport si a variatiunilor acestora.” Citeste cine vrea, intelege cine poate!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.