Subaru lanseaza editia speciala WRX STI tS TYPE RA, numai pentru piata japoneza

Japonezii n-au fost niciodata un model de inspiratie pentru ceilalti producatori auto, atunci cand si-au botezat masinile. Si pentru a confirma aceasta regula, Subaru lanseaza o editie speciala a modelului de performanta Impreza, denumita WRX STI tS TYPE RA si dedicata exclusiv pietei autohtone. Si pentru ca lucrurile sa fie cat se poate de „clare”, exista si un pachet optional, care adaugat la numele masinii suna cam asa: „Subaru WRX STI tS TYPE RA NBR CHALLENGE PACKAGE”. UNCOOL, nu-i asa?

subaru-wrx-sti-ts-type-ra_4

Noul WRX va fi construit in doar 300 de exemplare, iar lista de comenzi se deschide in 23 august si se inchide in 23 decembrie, anul curent.

La fel ca multe alte editii speciale Subaru, WRX STI tS TYPE RA este pus in valoare, in primul rand de schema coloristica dedicata, in acest caz aceasta incluzand Pearl White, Tangerine Orange Pearl si culoarea devenita „de marca”, acel albastru care defineste modelel Subaru Impreza. La acestea se adauga un numar de adaugiri menite sa imbunatateasca atat performanta, cat si aspectul editiei speciale.

Subaru WRX STI tS TYPE RA primeste un set de suspensii noi, provenite de la STI, caer includ amortizoare noi si arcuri speciale, un sistem de franare Brembo cu etrierii colorati in auriu, care contin, fiecare, 6 pistoane de frana pentru fata si cate 2 pentru spate, jante negre, din aliaj, cu diametru de 18″, care vin tot de la STI, un sistem de directie mai precis, embleme speciale, un nou volan imbracat in piele, alaturi de schimbatorul de viteze, asezonate cu cusaturi rosii, scaune si praguri personalizate.

Pachetul optional NBR (care este prescurtarea de la Nurburgring) CHALLENGE PACK aduce cu sine un eleron din carbon mat, jante BBS de 18″, autocolante speciale si scaune-scoica realizate de Recaro.

In Japonia, pretul modelului este cuprins intre 4,41 milioane si 5,082 milioane yen (33.840-39.225 €).

Iata si un material video cu modelul in cauza. Va recomandam sa nu ratati dialogurile, care dezvaluie o sumedenie de date si specificatii tehnice:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.