Skoda are planuri mari pentru 2014

Skoda planuieste sa vanda un milion de unitati in intreaga lume. Planul este aferent anului in curs si este incurajat de extinderea gamei prin adaugarea de noi modele, dar si cresterea productiei celor existente.

Skoda Octavia

Jozef Balaz, purtator de cuvant Skoda a declarat ca in anul 2013, cehii au comercializat 900.000 unitati, desi cifrele oficiale nu sunt inca disponibile. Skoda tinde catre vanzari de 1,5 milioane unitati anual, pana in anul 2018, facand parte din planul general al Volkswagen Group de a deveni proudcatorul mondial numarul unu.

Dupa cum am mentionat, Skoda nu are inca finalizate datele de vanzari pentru anul 2013, unde in prima jumatate, au fost influentate de trecerea la noua generatie Octavia. Totusi, o crestere semnificativa a vanzarilor in cea de a doua jumatate a anului, a pus compania ceha inapoi in cursa, Octavia insemnand aproximativ jumatate din vanzarile totale Skoda.

Cehii tintesc catre pietele estice precum Rusia si China, pentru a-si atinge tagertul anual de 1,5 milioane unitati vandute.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.