Roger Waters, in Romania cu BMW Seria 7

1977 a fost anul de debut pentru prima generatie BMW Seria 7  (foto). Constructorul german reintra in segmentul de lux si deschidea calea unor serii de inovatii in segmentul auto: de la managementul electronic al motorului, la primul automobil echipat cu sistem multimedia de control (BMW iDrive), internet, sistem de navigatie in Europa sau functie TV.
BMW 7 Series 1977
In 1977, avand la baza o serie de experiente personale, Roger Waters compunea „The Wall“, album care avea sa fie transformat intr-unul dintre cele mai spectaculoase concerte create vreodata. „The Wall“ se lansa doi ani mai tarziu si redefinea muzica Pink Floyd, asa cum Seria 7 redefinea imaginea marcii BMW.

Roger Waters 1977
Legendarul Roger Waters, la venirea sa in Romania pentru punerea in scena a concertului „The Wall“, a avut la dispozitie un automobil de legenda: limuzina BMW Seria 7. Modelul, varful de gama al celui mai de succes constructor de automobile premium din lume, este o combinatie unica intre sportivitate si eficienta. Versiunea care a fost pusa la dispozitie lui Roger Waters a fost un 740d, echipat cu un motor diesel de 6 cilindri in linie care dezvolta 313 CP si este sustinut de sistemul de tractiune integrala xDrive. Modelul este capabil de o acceleratie 0-100 km/h in numai 5,4 secunde in contextul unui consum masurat conform standardelor UE de numai 6 litri per 100 km.

BMW_Seria_7
Pentru un confort fara egal, automobilul dispune de o serie de echipamente speciale pentru locurile din spate, asa cum este sistemul rear seat entertainment cu monitoare integrate in spatarul scaunelor fata, functie TV, scaune cu reglaj individual si clima pentru patru zone sau chiar si un frigider. Valoarea masinii pusa la dispozitie este de aproximativ 125.000 Euro.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.