Premiera mondiala Nissan

Lansarea va fi una din vedetele Salonului Auto International de la Frankfurt de anul acesta.
NISSAN FMS 2013
Design avangardist şi inovatie tehnologica : misiunea Nissan de a aduce viitorul cu un pas mai aproape de prezent va marca un moment  semnificativ la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt.

Pregatit sa reinventeze SUV-ul, Nissan va dezvalui un nou model in premiera mondiala la Salonul Auto International de la Frankfurt, in data de 10 septembrie 2013, la orele 13:15 CET, la standul Nissan din hala 8.

Povestea de success continua

Obiectivul Nissan de a deveni marca auto asiatica numarul unu in Europa pana in 2016 are sanse de concretizare, avand in vedere poziția de lider a acesteia pe piețele din Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Spania si Italia. „In ciuda scaderii generale a pieței, Nissan a inregistrat o cota de piața record anul trecut si avem motive sa credem ca vom realiza acelasi obiectiv si in 2013.” a declarat Guillaume Cartier, Vice Presedinte Senior in cadrul
diviziei de Vanzari si Marketing, pentru Nissan Europa.

Concept Car Friend-Me

Combinand un design indrazneț cu un interior premium avangardist , concept car-ul FriendMe reprezinta un exercițiu fascinant de reprezentare a masinii viitorului. Inspirat de procesul Nissan din care au provenit alte 2 modele ce au schimbat regulile jocului, Friend-Me simbolizeaza viitoarea generație de design Nissan, explorand in egala masura posibilitațile oferite de un interior complet conectat si interactiv.

Creat in jurul nevoilor si dorințelor unor pasageri conectați in permanența la Internet, FriendMe implica pasagerii masini in fiecare etapa a calatoriei, poziționandu-se drept un centru al informației si divertismentului.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.