Pilotul Bouffier se alatura programului de testare Hyundai Motorsport 2013

Francezul, Bryan Bouffier, devine unul dintre pilotii de teste pentru 2013, alaturi de finlandezul Juho Hänninen.

pilotul-bouffier_hyundai-motorsport-2013

Hyundai Motorsport l-a desemnat pe francezul, Bryan Bouffier, drept unul dintre pilotii de teste pentru anul 2013. Aceasta informatie completeaza anuntul recent care confirma implicarea finlandezului Juho Hänninen, in dezvoltarea programului Hyundai Motorsport pentru i20 WRC 2013.

Bryan Bouffier, a castigat o serie de competitii internationale precum: Campionatul de Raliuri din Polonia (trei titluri obtinute), Campionatul de Raliuri din Franta 2010, Raliu de la Monte-Carlo, Campionatul International de Raliuri 2011. Recent, francezul a dominat Campionatul European de Raliuri, Tour de Corse. Experinta vasta si abilitatile sale dobandite in calitate de pilot de teste reprezinta aspecte importante atat in dezvoltarea echipei, cat si in pregatirea modelului i20 WRC.

In timp ce Juho Hänninen a pilotat pentru prima data i20 WRC in luna mai, Bryan Bouffier a beneficiat de aceasta oportunitate zilele trecute. Cei doi sunt principalii piloti de teste ai Hyundai Motorsport pentru 2013. Pe parcursul anului, vor fi sustinuti si de piloti secundari. Obiectivul Hyundai Motorsport este de a beneficia de experienta acumulata de acestia, astfel incat i20 WRC sa fie pregatit pentru toate conditiile posibile de drum.

Directorul echipei Hyundai Motorsport, Michel Nandan, a declarat: “Ma bucura faptul ca Bryan a devenit membru al echipei Hyundai Motorsport. Este un pilot profesionist si poate furniza raspunsuri detaliate privind partea tehnica – sunt atribute importante pentru un pilot de teste. Acestea, alaturi de experienta si rezultatele lui Juho privind WRC, asigura un debut puternic pentru programul nostru de evaluare.”

Bryan Bouffier a adaugat: “Sunt incantat sa ma alatur programului de evaluare Hyundai Motorsport. Este un proiect important si solicitant, dar dispunem de o echipa consolidata si de resurse impresionante. Prin urmare, debutul este promitator si sunt convins ca vara aceasta va fi una productiva.”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.