Noul Suzuki Vitara, disponibil în România

 Noul Suzuki Vitara pornește de la 14.100 Euro (cu TVA inclus) în România

Suzuki Vitara

  • Noul SUV compact în cinci uși va fi disponibil la vânzare în România începând cu 1 aprilie
  • Modelul va fi disponibil cu două motorizări: 1,6 litri benzină și 1,6 litri DDiS, ambele de 120 CP
  • Suzuki Vitara va fi disponibil în patru niveluri de echipare: Cool, Passion, Spirit şi Luxus cu prețuri pornind de la 14.100 Euro (TVA inclus)
  • Sunt disponibile și două pachete de dotări opționale: Urban și Rugged

Încă de la lansarea pe piață în 1988, modelul Suzuki Vitara și-a câștigat aprecierea cu un design stilat, prin dimensiunile compacte și performanțe bune atât on-road cât și off-road. Acum, la peste 25 de ani de la debutul acestui model legendar, noul Vitara vine cu o abordare proaspătă a segmentului SUV compact și cu numeroase îmbunătățiri la toate capitolele.

Disponibil în România de la 1 aprilie, noul Suzuki Vitara are dimensiuni mai compacte, un design puternic, și dispune, în opțiuni, de sistemul inovator de tracțiune integrală ALLGRIP. De asemenea, noul Suzuki Vitara este echipat în standard cu șapte airbag-uri, inclusiv pentru genunchi în zona șoferului, siguranța pasagerilor fiind unul din principalele aspecte de care s-a ținut cont la dezvoltarea noului model.

Specificații și prețuri

Model Preț (cu TVA inclus)
Vitara COOL (2WD) 14.100 Euro
Vitara COOL (ALLGRIP) 15.800 Euro
Vitara PASSION (2WD) 15.600 Euro
Vitara PASSION (ALLGRIP) 17.300 Euro
Vitara SPIRIT (2WD) 17.700 Euro
Vitara SPIRIT DDIS (2WD) 20.000 Euro
Vitara SPIRIT (ALLGRIP) 19.400 Euro
Vitara SPIRIT DDIS (ALLGRIP) 22.000 Euro
Vitara LUXUS (ALLGRIP) 20.400 Euro
Vitara LUXUS DDIS     (ALLGRIP) 23.000 Euro

 

Suzuki Vitara

Personalizări

Încă din faza de dezvoltare, noul Vitara a fost conceput pentru a-I permite clientului să-și personalizez acest model în funcție de necesitățile personale. Acum, noul Vitara este disponibil în sase culori de caroserie, dar și opt combinații bi-ton. Atât interiorul, cât și exteriorul beneficiază de numeroase opțiuni de personalizare, iar pachetele Urban sau Rugged oferă o notă distinctă suplimentară. Pachetul URBAN include eleron hayon tip sport, bandouri laterale cromate, ornamente proiectoare ceață cromate, iar pachetul Rugged vine cu scuturi de protecție de mari dimensiuni integrate în parașocurile față și spate, bandouri laterale extinse de culoare neagră, ornamente proiectoare ceață de culoare neagră și protecție zonă încarcare portbagaj. Cele două pachete sunt disponibile pe echipările Passion, Spirit și Luxus.

Motorizări

Noul Suzuki Vitara este disponibil cu două motorizări: 1,6 litri benzină și 1,6 DDiS. Ambele motorizări au 120 CP și un cuplu de 156 Nm, respectiv 320 Nm. Și în ceea ce privește emisiile de noxe, noul Vitara stabilește se remarcă prin valori foarte mici. Emisiile de CO2 pentru motorul pe benzină (2WD) cu cutie de viteze manuală sunt de 123g/km, iar cu tracțiune integrală (ALLGRIP) sunt de 130g/km. În versiunea de motorizare DDiS, emisiile sunt de doar 106g/km (2WD) și 111g/km (ALLGRIP).

Siguranță și echipări

O mare parte din echipamentele de siguranță sunt disponibile în standard încă de pe nivelul de echipare Cool. Noul Suzuki VItara oferă o listă completă de echipamente de siguranță activă și pasivă: airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP®, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, funcţie de asistare la frânare, sistem de asistență la pornirea din rampă (HILL HOLD CONTROL), geamuri față electrice, aer condiționat, sistem Auto Start & Stop motor, oglinzi retrovizoare reglabile electric, cu degivrare.

Noul SUV compact în cinci uși va fi disponibil la vânzare în România începând cu 1 aprilie.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.