Noile modele BMW Seria 5 au fost prezentate la Bavaria Fest 2013

Automobile Bavaria a organizat sambata, 21 septembrie 2013, intre orele 10.00 si 17.00, la showroom-ul din sos. Bucuresti – Ploiesti 53A, sector 1, o intalnire de tip „porti deschise”, in care publicul a facut cunostinta cu inovatiile ce echipeaza cel mai avansat BMW Seria 5 creat vreodata.

bavaria-fest-2013_13
La Bavaria Fest au fost expuse trei modele BMW Seria 5, spectaculoase, echipate cu noile elemente de design si o noua generatie a sistemului BMW ConnectedDrive. Este amestecul perfect de performanta si tehnologie.

BMW Seria 5
Consultantii de vanzari au stat la dispozitia publicului pentru a explica in detaliu toate imbunatatirile aduse noilor modele BMW Seria 5, atat din punct de vedere al design-ului cat si al functionalitatilor pe care le ofera sistemele BMW EfficientDymanics si BMW ConnectedDrive.

Noul BMW Seria 5 este disponibil in trei variante de caroserie: Sedan, Touring si Gran Turismo. De la lansarea actualei generatii, au fost vandute peste un milion de unitati din versiunile BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring si BMW Seria 5 Gran Turismo, ceea ce a conferit acestui model prima pozitie in segment la nivel mondial. Noul BMW Seria 5 aduce modificari precise la designul automobilului, noi variante de motorizare si suplimentari inovatoare ale gamei de dotari disponibile, precum si tehnologia BMW ConnectedDrive.

Mai rapide, mai economice, mai ecologice: toate variantele BMW Seria 5 dispun de o serie de detalii optimizate. Rezultatul il reprezinta un consum de combustibil redus (in unele cazuri, o scadere semnificativa), dar fara vreun compromis din partea calitatilor sportive. Majoritatea modelelor ofera performante imbunatatite. In plus, toate variantele de motorizare indeplinesc deja normele EU6 cu privire la emisii, standard care va intra in vigoare abia in luna septembrie 2014. Odata cu introducerea versiunii 518d, pretul pentru cel mai accesibil BMW Seria 5 Sedan din gama coboara la 35000 Euro fara TVA (43.300 Euro cu TVA).

Ca in fiecare an, la Bavaria Fest toata lumea a fost asteptat la showroom-ul Automobile Bavaria din Baneasa alaturi de cei dragi, familie si prieteni, cu oferte speciale pentru masini noi si rulate, accesorii si produse lifestyle, kids corner cu magician, tombola cu premii, catering si multe alte surprize.

bavaria-fest-2013_5

Si nu numai cele trei modele Seria 5 au fost in centrul atentiei. Automobile Bavaria si-a expus intreaga flota de vehicule, atat noi cat si second-hand, alaturi de care au fost expuse si toate tipurile de motociclete comercializate de aceesta companie.

A curs berea, mesele au fost pline de bucate si nu au lipsit celebritatile, devenite imaginea BMW Group in Romania.

Unul dintre deliciile puse la cale de organizatori a fost, in afara tombolei cu premii, posibilitatea efectuarii unei sedintededrift intr-un BMW 335i Cabriolet, la volanul caruia se afla nimeni altul decat Claudiu David, pilot de raliu si BMW International Senior Driver Trainer.

bavaria-fest-2013_11

Un alt om fericit, Ilie Nastase, a plecat acasa cu noua sa masina, un BMW X6,oferit de Automobile Bavaria, masina musai necesara pentru ca proaspata sa sotie, Brigitte Sfat sa-si poata asorta geanta marca „Prada” cu treningul „Sergio Tachinni” si cu un vehicul demn de prestanta ei.

Brigitte Sfat Prada&Sergio Tachinni
Si sa nu uitam de frumoasele bavareze, ca sa revenim si la ceva frumos, in costum traditional dirndl, intruchipate de minunatele hostesse Made in Romania! Si ele au fost delicioase, cel putin la privit…

bavaria-fest-2013_19

 

Iata si galeria foto completa a evenimentului:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.