MINI Taxi

MINI Taxi, pentru al treilea an alaturi de Noaptea Muzeelor.

mini_noaptea_muzeelor_4

Participantii la Noaptea Muzeelor vor avea si in acest an, pentru a treia oara consecutiv, un mijloc de transport special: MINI Taxi va fi disponibil gratuit pentru toti cei care vor sa calatoreasca in noaptea din 18 mai intre muzeele din Bucuresti. O flota de modele MINI, alaturi de noul MINI Paceman, va fi la dispozitia bucurestenilor pentru a putea explora mai bine oferta de cultura in aceasta noapte speciala. Masinile vor stationa in apropierea principalelor muzee din centrul orasului.

Agil si manevrabil, MINI este masina perfecta pentru navigarea rapida in jungla urbana. Construit pentru placerea de a conduce, echipat cu motoare de o eficienta remarcabila, modelele marcii sunt perfecte pentru explorarea orasului.

Este al treilea an consecutiv cand MINI este masina oficiala pentru Noaptea Muzeelor si ofera serviciul de taxi gratuit. Si in acest an, MINI a pregatit pentru o tombola la care fanii pot castiga cursuri de pilotaj. Pentru participare cei interesati pot accesa site-ul special http://www.mininews.ro/noapteamuzeelor.

Proiecte culturale MINI la nivel international

MINI se remarca prin posibilitatile speciale de personalizare, ceea ce a facut marca sa devina un instrument de exprimare pentru artisti si designeri, dar si pentru posesorii care vor sa conduca un model cu adevarat unic. Aceasta se reflecta si in implicarea marcii in evenimente de design, participarea la Salone Internazionale del Mobile Milano devenind deja traditie. Sunt faimoase, de asemenea, modelele apartinand designerului Paul Smith sau lui George Harrison, membru Beatles, sau cele create de designeri renumiti precum Missoni, Ferré, Versace, Diesel, Mario Testino pentru seria de evenimente LifeBall.

MINI are o traditie bogata in dezvoltarea de proiecte si asocierea cu muzee, expozitii internationale si galerii de arta din intreaga lume. Un astfel de exemplu este „MINI/Goethe-Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38”, infiintat in 2011 pentru sustinerea tinerilor curatori si pentru a da sansa unor tineri artisti germani sa lucreze timp de un an la New York. Aceasta reprezinta o continuare a cooperarii de succes intre MINI si Institutul Goethe. Cele doua parti au lucrat din 2008 la deschiderea galeriei „Ludlow38” in New York.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.