MINI la Salonul International Auto de la Frankfurt

Cu sapte modele si pana la opt variante de motorizare, o diversitate unica de culori pentru exterior, design interior si optiuni, dar si un program de accesorii aflat in continua expansiune, marca britanica MINI stabileste, mai mult ca niciodata, punctele de reper pentru placerea personala a condusului. Originalul din cadrul segmentului premium al automobilelor de clasa mica s-a impus acum si in clasa compacta si a atras atentia unui public-tinta suplimentar prin modelele MINI Countryman si MINI Paceman, acesta din urma lansat cu succes in cursul acestui an. Prin aceasta, MINI a continuat traditia de furnizor al unor automobile cu succes global, care a inceput in urma cu mai bine de 50 de ani.

MINI Frankfurt 2013
In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (IAA), MINI prezinta gama completa a portofoliului de modele. Acesta include modelele lansate sub brandul John Cooper Works. Selectia de masini sport de nivel inalt pentru placere extrema a condusului cuprinde acum sapte modele. Vizitatorii IAA, eveniment ce are loc in perioada 12-22 septembrie 2013, vor avea oportunitatea de a vedea si cele mai noi aparitii din programul de accesorii originale MINI. Punctele de atractie din aceasta zona sunt reprezentate de premiera mondiala a farului xenon de 25W, primul din istorie disponibil ca accesoriu pentru anumite modele MINI, de noua generatie a sistemului portabil de navigatie – dezvoltat special pentru MINI – si de noile scaunele MINI pentru copii.

Unic in lume: siguranta sporita la condus pe timp de noapte cu farurile xenon de 25W.

Portofoliul de accesorii originale MINI include o gama de solutii perfecte pentru a evidentia si a imbunatati selectiv designul expresiv, proprietatile de condus sportiv si functionalitatea unui MINI. Acum, MINI este cunoscut ca fiind primul constructor auto din lume care ofera un far xenon ca accesoriu, care are o putere de 25W si care poate fi reglat manual pe inaltime. Astfel, clientii MINI, MINI Clubman, MINI Cabriolet, MINI Coupe si MINI Roadster au o solutie accesibila ca pret pentru o sursa de lumina foarte eficienta pe care sa o adauge ulterior automobilului. in ceea ce priveste calitatea, luminozitatea si raza de actiune, farurile auxiliare sunt identice cu luminile xenon disponibile pentru MINI ca dotare speciala „ex works”. De asemenea, acestea ofera o durata de viata mult mai indelungata si un consum mai mic de energie in comparatie cu lampile standard cu halogen. O alta aparitie noua in gama de accesorii exterioare sunt luminile LED de zi, de asemenea concepute a fi montate separat. Solutie inovatoare atat tehnologic, cat si vizual, aceasta vine sub forma unei combinatii de proiector de ceata, semnalizator si lumina de zi – toate cu tehnologie LED. Alte suplimentari ale programului de accesorii originale MINI sunt sistemul XL portabil de navigatie cu monitor de 4,3 toli (10,92 cm), avertizorul TMC Premium integrat pentru ambuteiaje si suportul inovator pentru integrare in cockpitul tuturor modelelor MINI.

faruri_xenon_de_25w_small_800x682

Siguranta si confort pentru cei mai tineri fani MINI: noile scaune MINI pentru copii.

Noile scaune MINI pentru copii ofera un nivel si mai ridicat de siguranta si confort pentru fiecare dintre cei mai tineri fani ai marcii. Acestea sunt disponibile in trei versiuni, care acopera intervalul de varsta 0-12. Modelele MINI Baby Seat 0+ si MINI Junior Seat 1 sunt fiecare echipate cu sistem ISOFIX de prindere, in timp ce scaunul MINI Junior 2/are conectori pentru puncte ISOFIX de ancorare. Toate variantele de scaun au suporturi pneumatice integrate pentru a proteja capul copilului de fortele laterale. Noile scaune MINI pentru copii sunt oferite in doua variante coloristice. Nuanta Vivid Green este disponibila alaturi de interpretarea moderna a traditionalului design Union Jack cu aspect vintage.

scaun_mini_baby_0_union_jack_small_800x682

Placerea condusului si stil personal: actuala gama de modele MINI.

Pretutindeni, brandul MINI reprezinta epitomul placerii condusului, al agilitatii, al designului expresiv, al calitatii premium si al stilului personal. Portofoliul variat de produse confirma statutul MINI de furnizor al automobilelor care exprima in cea mai autentica maniera stilul inconfundabil al marcii si personalitatea proprietarului masinii. Cu extinderea continua a programului de modele pentru a include concepte inovatoare de automobile, MINI a creat numeroase modalitati diferite de a experimenta calitatile distinctive ale marcii.

Conceptul clasic de automobil MINI este definit de un design foarte expresiv in combinatie cu tehnologia transmisiei si a suspensiei care sunt orientate spre o agilitate captivanta. Aceleasi caracteristici le regasim si la MINI Clubman, care in plus ofera un spatiu extins – un bonus care este accentuat in mod deosebit la MINI Clubvan, primul automobil utilitar din segmentul premium al acestei clase. Ca model cu doua locuri veritabile, MINI Coupe intruchipeaza un stil foarte sportiv. Prin MINI Cabriolet si MINI Roadster, conducatorii au la dispozitie doua modalitati de a se bucura de placerea condusului specifica marcii intr-un automobil decapotabil din segmentul premium al clasei mici. Exista si doua modele care reprezinta acum aventura marcii intr-un nou segment de piata. Deschizator de drum a fost MINI Countryman, primul model al marcii care a dispus de patru usi, un hayon mare si spatiu pentru cinci pasageri. Din acest an, acest model multilateral este acompaniat de MINI Paceman, primul Sports Activity Coupe din lume in segmentul compact premium. Sistemul de tractiune integrala ALL4 dezvoltat special pentru MINI este disponibil atat pentru MINI Countryman, cat si pentru MINI Paceman. Cu tractiune superioara si agilitate imbunatatita in viraje, modelul adauga o amprenta distinctiva la placerea autentica a condusului pe care o ofera MINI.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.