Mercedes-Benz Vito: confort, siguranta si flexibilitate in orice calatorie

Designul interior si functiile avansate asigura confortul fiecarei vacante. Designul exterior si fiabilitatea transforma Vito intr-o aparitie remarcabila. Varianta Combi, flexibila si economica, are preturi incepand de la 22.013 euro + TVA. Varianta Furgon, care impresioneaza prin versatilate si  dinamica, beneficiaza de o oferta financiara, incepand de la 17.998 euro + TVA.
Mercedes Benz  Vito

Mercedes-Benz Vito este un adevarat reper in segmentul autovehiculelor comerciale usoare, avand cel mai inalt nivel de flexibilitate. Puternic, economic si sigur, Mercedes-Benz Vito este partenerul perfect in calatorii de orice fel. Vito este usor de recunoscut datorita aspectului sau deja consacrat, imbinand eleganta autoturismelor Mercedes-Benz cu robustetea unui autovehicul comercial.

Mercedes-Benz Vito este extrem de flexibil, fiind solutia optima atat in cazul calatoriilor cu familia si prietenii, cat si pentru activitatile specifice propriului business. Imbinand traditia Mercedes-Benz cu dorinta de a obtine excelenta, Vito ofera siguranta si confort sporit. Vito este disponibil in trei variante: Furgon, Mixto si Combi. Sasiul poate fi ajustat pentru transportul de bunuri sau pasageri, in functie de modelul ales.

Mercedes-Benz Vito reprezinta o solutie economica pentru vacante, protejand mediul si fiind, in acelasi timp, fiabil si dinamic. Motorizarile si sistemele de transmisie reduc emisiile poluante si consumul de combustibil cu pana la 15%, imbunatatind performantele autovehiculului. Alte reduceri semnificative pot fi obtinute utilizand tehnologia BlueEFFICIENCY, disponibila optional.

Mercedes-Benz Vito este foarte usor de manevrat, oferind dotari functionale, echipamente imbunatatite si optiuni diverse de personalizare si asistenta pentru sofer. In plus, sistemele audio sau sistemul Rear Seat Entertainment asigura divertismentul pasagerilor. Astfel, Vito acopera o gama larga de posibilitati de media entertaining, de la muzica preferata la un film captivant.

La exterior, farurile reflectoare se disting pe grila radiatorului, iar luminile pentru condus pe timp de zi sunt integrate cu propria sursa de iluminare in carcasa farurilor, impreuna cu farurile de ceata. Mercedes-Benz Vito are disponibila optional o combinatie de faruri Bi-xenon, lumini LED pentru condus pe timp de zi, faruri semnalizatoare, un sistem Add-Light si un sistem de curatare a farurilor.

Varianta Combi a Mercedes-Benz Vito, cea care demonstreaza cum flexibilitatea este echivalenta cu excelenta, este acum disponibila la un pret incepand de la 22.013 euro + TVA.
In plus, varianta Furgon beneficiaza de o oferta financiara avantajoasa. Vito Furgon se adapteaza nevoilor specifice ale oricarui business, avand atat o varianta compacta si flexibila, special conceputa pentru traficul urban, cat si varianta cu spatiu de depozitare extralung. Vito Furgon poate fi achizitionat de la Centrele Autorizate Mercedes-Benz cu preturi incepand de la 17.998 euro + TVA, cu 3,95% dobanda pentru un an sau 6,95% dobanda pentru doi – cinci ani, prin Mercedes-Benz Financial Leasing. Vito beneficiaza de 3 ani garantie extinsa fara limita de kilometri (ExtendPlus) si de 30 de ani de mobilitate (prin serviciul MobiloVan).

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.