Mercedes-Benz Viano devine Masina Oficiala a emisiunii Apropo TV

Mercedes-Benz Viano face acum parte din echipa Apropo TV, devenind Masina Oficiala a emisiunii. Andi Moisescu si colegii sai sunt mereu in cautare de subiecte la volanul Masinii Oficiale.

Mercedes-Benz Viano - Masina Oficiala Apropo TV 1

Mercedes-Benz Viano a devenit Masina Oficiala a emisiunii Apropo TV, realizata de Andi Moisescu si difuzata pe Pro TV. Andi Moisescu si echipa Apropo TV au regasit in calitatile acestui autovehicul valorile care ii reprezinta si care stau la baza continutului de calitate pe care il ofera telespectatorilor: eficacitate, responsabilitate si eleganta.

„Eleganta puterii” este sloganul modelului Mercedes-Benz Viano, adresandu-se unui public elitist, la fel ca emisiunea Apropo TV. Ambele brand-uri ofera publicului excelenta, fie ca vorbim de o experienta a condusului desavarsita sau de un timp de calitate petrecut in fata micului ecran.

Andi Moisescu, realizatorul Apropo TV, a fost incantat de calitatea si serviciile Mercedes-Benz, optand pentru Viano drept Masina Oficiala a emisiunii: „Autovehiculele Mercedes-Benz sunt realizate cu rigurozitate si atentie la detalii, iar echipamentele si dotarile sunt ireprosabile. Ne-am dorit o masina spatioasa, eleganta si sigura, care sa ne sustina toate proiectele si creativitatea fara limite!”, sustine Andi Moisescu.

Mercedes-Benz Viano - Masina Oficiala Apropo TV 2
Mercedes-Benz Viano va raspunde provocarilor alaturi de Apropo TV si va sustine echipa in realizarea materialelor si reportajelor. „Viano este un autovehicul pentru perfectionisti, asemenea celor de la Apropo TV. Asocierea cu aceasta emisiune ne onoreaza si ne bucuram ca Viano a fost raspunsul cautarilor echipei! Sunt sigura ca noua Masina Oficiala le va oferi siguranta si confortul de care au nevoie, pentru ca ei sa se poata concentra in cotinuare pe obtinerea continutului excelent cu care ne-au obisnuit”, declara Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager Vans Mercedes-Benz Romania.

Mercedes-Benz Viano este solutia optima atat ca masina de familie, cat si ca autovehicul pentru propriul business. Imbinand traditia Mercedes-Benz cu dorinta de a obtine excelenta, Viano ofera o tinuta de drum impecabila si confort absolut. Viano este disponibil in trei variante de lungime si trei variante de echipari: TREND, AMBIENTE si FUN.

Viano beneficiaza de 3 ani garantie extinsa fara limita de kilometri (ExtendPlus), 3,95% dobanda anuala (avans 15%, perioada 12 luni, DAE 9,77%) si de 30 de ani de mobilitate (prin seviciul Mobilo).

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.