Mercedes-Benz, masina oficiala pentru concertul Patriciei Kaas

Cu ocazia concertului de la Bucuresti, Patricia Kaas si staff-ul sau au avut parte de deplasari confortabile la bordul autovehiculelor Mercedes-Benz.

patricia-kaas-4

Celebra cantareata, cu peste 16 milioane de materiale discografice vandute la nivel mondial, si membrii staff-ului sau au beneficiat din partea Mercedes-Benz Romania de autovehicule ce intrunesc cele mai inalte standarde de calitate, confort si siguranta: o limuzina Mercedes-Benz Clasa E de ultima generatie, o limuzina Mercedes-Benz Clasa C, un Mercedes-Benz Vito si un Mercedes-Benz Viano.

“Recunoastem si pretuim talentul si activitatea exceptionala a Patriciei Kaas, motiv pentru care ne bucuram sa ii fim alaturi cu aceasta ocazie prin asigurarea confortului si sigurantei deplasarilor sale si ale echipei pe perioada concertului din Capitala.” a declarat Monica Floristean, Marketing/Communications Mercedes-Benz Cars Romania.

In timpul vizitei sale la Bucuresti, cantareata a circulat in noua Clasa E, limuzina ce asigura un confort de lux pasagerilor sai, precum si divertisment de inalta clasa.
O experienta confortabila si relaxanta a oferit si modelul Mercedes-Benz Viano, la bordul caruia pasagerii sai s-au bucurat de un nivel ridicat de siguranta activa, autovehiculul fiind prevazut cu numeroase sisteme electronice de asistenta.
De asemenea, staff-ul Patriciei Kaas s-a deplasat si in spatiosul Mercedes-Benz Vito, beneficiind de flexibilitatea si capacitatea marita, de pana la noua persoane.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.