Mercedes-Benz, alaturi de Mika Hakkinen, dupa 18 ani de la prima cursa impreuna

Unul dintre cei mai apreciati piloti ai sporturilor cu motor, dublu campion mondial de Formula 1™, cu echipa McLaren, Mika Hakkinen a fost prezent pe 5 iunie, in Bucuresti, pentru promovarea consumului responsabil de alcool si pentru a transmite consumatorilor romani mesajul „Nu te urca la volan sub influenta alcoolului”, in cadrul campaniei Join the Pact. Mercedes-Benz Romania i-a fost alaturi, in calitate de partener oficial, si a asigurat transportul pentru campionul mondial si echipa lui.

mercedes-benz-join-the-pact_-mika-hakkinen-3
Mercedes-Benz Romania a sprijinit evenimentul Join The Pact si a pus la dispozitia lui Mika Hakkinen un model Clasa E Limuzina, expresia elegantei sportive si a designului puternic. Membrii echipei au beneficiat de un Mercedes-Benz Viano si un Mercedes-Benz Vito, modele dotate cu un spatiu interior generos si flexibil, pentru parcurgerea traseelor in siguranta si confort maxim.

„Suntem extrem de incantati sa ii fim partener de drum lui Mika Hakkinen si echipei sale, in cadrul vizitei in Bucuresti, destinata campaniei pentru promovarea consumului responsabil de alcool, Join The Pact. Ne bucuram sa impartasim aceeasi pasiune pentru perfectiune, fascinatie, dar si responsabilitate, atunci cand vine vorba de automobile”, a declarat Valeriu Zaharia, Sales and Marketing Manager Mercedes-Benz Cars Romania.

Mika Hakkinen are o puternica legatura cu brandul Mercedes-Benz, alaturi de care a castigat doua campionate mondiale in 1998 si 1999.

Dupa vizitarea a peste 35 de tari, Mika Hakkinen, ambasadorul global pentru promovarea consumului responsabil de alcool in cadrul campaniei Join The Pact a ajuns si la Bucuresti, unde a inceput ziua de 5 iunie promovand mesajul „Nu te urca la volan sub influenta alcoolului!”, in cadrul unei conferinte de presa. In partea a doua a zilei, alaturi de invitatii la eveniment, Mika a realizat o demonstratie spectaculoasa, la bordul masinii campaniei Join The Pact Caparo T1, parcurgand un circuit inchis in parcarea Baneasa Shopping City, unde s-a bucurat de sustinerea entuziasta a bucurestenilor pasionati de sporturile cu motor, prezenti la demonstratie. Seara, Mika a ajuns la bordul autoturismului Mercedes-Benz Clasa E la evenimentul de celebrare a campaniei, la care a participat alaturi de un grup exclusivist de invitati.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.