Masina lui Sir Alex Ferguson, vanduta la licitatie in scopuri caritabile

Anuntul de retragere din activitate scris de mana de fostul manager al echipei Manchester United va fi inclus, de asemenea, in licitatie.Succesorul lui Sir Alex, David Moyes, isi incepe activitatea. Chevrolet sponsorizeaza echipele nationale de fotbal din S.U.A.

2011 Chevrolet Captiva
Fostul manager al echipei de fotbal Manchester United, Sir Alex Ferguson, a imbinat pasiunea sa pentru golf cu o oportunitate de a ajuta membrii activi si in rezerva ai regimentului Royal Welsh. Mai multe obiecte care au legatura cu ultimul sau an de activitate la conducerea clubului, inclusiv SUV-ul sau Chevrolet Captiva, au fost vandute la licitatie in cadrul evenimentului Sir Alex Ferguson Golf Classic, care a avut loc pe 5 iulie la Belfry, un loc sinonim cu golful.
Pe langa alte obiecte, au fost licitate un portret unicat al scotianului, anuntul de retragere finala din activitate, scris de mana de catre Sir Alex.
Incasarile rezultate in urma evenimentului au fost donate fondului de binefacere The Royal Welsh, care asigura un sprijin foarte necesar ofiterilor si soldatilor activi si in rezerva ai regimentului Royal Welsh.

David Moyes isi preia sarcinile
Sir Alex s-a retras de la conducerea echipei de fotbal la finalul ultimului sezon. Inlocuitorul sau, fostul jucator scotian David Moyes, si-a inceput activitatea pe 1 iulie. Moyes, la volanul autovehiculului sau Chevrolet Captiva LTZ 2.2 VCDi de culoare neagra, a fost intampinat pe terenul de antrenament al clubului, complexul de antrenament Aon, de un grup mare de jurnalisti si fotografi.

David Moyes Photo Opportunity
Chevrolet este sponsorul auto oficial al echipei Manchester United incepand din 2012. Parteneriatul va fi consolidat si mai mult in momentul in care logo-ul Chevrolet va fi pe  tricourile clubului, incepand cu sezonul 2014/2015.
Primul sezon din cadrul parteneriatului s-a incheiat cu un record pentru Manchester United, care a castigat al 20-lea titlu in campionat, o evolutie de succes despre care Chevrolet crede ca va continua si in epoca lui Moyes.
In pre-sezon, Manchester United va juca un numar de meciuri amicale. Primul meci al „diavolilor rosii” sub conducerea lui Moyes s-a incheiat cu o infrangere cu 1-0 la Bangkok, in fata echipei Singha All Stars. Meciul a avut peste 50.000 de spectatori. In cadrul turneului de vara vor juca in Australia, Japonia si Hong Kong.
Primul meci in cadrul unei competitii sub conducerea lui Moyes va fi FA Community Shield, pe 11 august, contra echipei Wigan. O saptamana mai tarziu, Prima Liga debuteaza cu un meci intre Manchester United si Swansea.

Chevrolet-Manchester-United-Logo-278584

O noua sponsonsorizare
Chevrolet si-a prelungit implicarea in fotbalul mondial prin semnarea unui acord pentru trei ani cu Federatia de fotbal a Statelor Unite ale Americii, care include echipe de barbati, femei, tineret si olimpice.
„Dupa cum fanii stiu foarte bine, fotbalul reprezinta mult mai mult decat sportul favorit de pe intreg globul: este o experienta comuna si un stil de viata”, a declarat Molly Peck, directoarea departamentului de Publicitate si promovarea vanzarilor in cadrul Chevrolet.
Acordul sporeste si mai mult implicarea Chevrolet in fotbal, care include si faptul ca este membru fondator al proiectului One World Futbol.
Prin sponsorizarea proiectului One World Futbol, Chevrolet doneaza 1,5 milioane de mingi One World Futbol practic indestructibile tinerilor din zonele afectate de razboi, din tabere de refugiati, zone afectate de dezastre si comunitati defavorizate din lumea intreaga. Mingile One World Futbol nu se dezumfla niciodata si nu au nevoie de vreo pompa, chiar daca sunt perforate, putand fi utilizate incontinuu de catre copiii care au cea mai mare nevoie de ele.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.