Lexus pregateste o surpriza la Frankfurt 2013

Lexus a anuntat ca va prezenta in premiera mondiala la Frankfurt Auto Show 2013, un nou Concept Car si modelul GS 300h Hybrid.

Lexus Concept 2013
Farul cu aspect agresiv, prevazut cu lumini de zi LED de forma literei L, este o parte din teaserul noului Concept Car produs de Lexus, care va fi prezentat in premieramondiala la Frankfurt Auto Show 2013, in cea de a doua saptamana a lunii septembrie.

Compania Lexus a fost extrem de laconica in declaratii, felul misterios in care au promovat conceptul reusind ceea ce si-a propus: captarea atentiei. Evident au aparut si primele speculatii, care pretind, ca in urma cercetarii formei farului, coroborat cu grila fata care are de asemenea o forma specifica brandului, la care se adauga forma aproape ghicita a pasajului de roata-fata, conceptul este fie in doua, fie in trei usi. E cam ca pe vremea cand circula bancul cu acvariul care delimita clar sexualitatea unui om…

Alaturi de conceptul tinut la secret, Lexus va mai prezenta berlina hibrid GS 300h, de aceasta data fiind vorba doar de premiera europeana, care are loc inaintea lansarii pe piata, care va avealoc inainte de finele acestui an.

Lexus GS 300h are aceeasi motorizare ca ultimul IS 300h, adica un motor termic de 2,5 litri, cu patru cilindri in linie, combinat cu un motor electric, ambele cuplate la o transmisie CVT (Continuously Variable Transmission ).

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.