Jan Ptacek este noul director general Renault Commercial Roumanie

Incepand de la 1 septembrie 2014, Jan Ptacek va ocupa functia de director general al Renault Commercial Roumanie, entitate care asigura comercializarea pe piata din Romania a marcilor  Dacia, Renault si Nissan.

Jan Ptacek

Jan Ptacek ii urmeaza in acest post lui Thomas Dubruel, care preia functia de director general adjunct al Renault MAIS (filiala de distributie a Grupului Renault din Turcia).

In varsta de 44 de ani, de nationalitate ceha, Ptacek are o experienta de doua decenii in cadrul Grupului Renault, ocupand in primii ani de cariera functii in marketing si managementul retelei comerciale din Republica Ceha si apoi din Franta.

In 2003 preia functia de director de Marketing al marcii Dacia, coordonand, in acea perioada, lansarea modelului Logan.

La sfarsitul anului 2004 se intoarce la Paris, in cadrul Directiei de Strategie si Marketing a Grupului. in calitate de director al Gamei Comerciale Entry va avea, timp de patru ani, responsabilitatea strategiei de marketing a gamei Entry si a marcii Dacia.

In 2008 este numit director de Marketing al marcii Renault pentru Rusia si regiunea Eurasia.
La sfarsitul anului 2012 devine director general al filialei comerciale Renault din Ucraina.

Jan Ptacek priveste cu emoție revenirea in Romania, țara de care se simte legat dupa atația ani in care cariera sa s-a impletit cu renasterea si cu evolutia marcii Dacia.
„Am petrecut o parte fascinanta a carierei mele lucrand la acest proiect frumos care se numeste Dacia. Sunt nerabdator sa revin la Bucuresti si sa continui aceste eforturi alaturi de echipele din Romania”, a declarat Jan Ptacek, director general Renault Commercial Roumanie.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.