Istoria primului BMW Seria 3 Touring

Iata cum s-a nascut primul BMW Seria 3 Touring din istorie: creat in curtea din spate a unui angajat BMW Group.

BMW 3 Touring Story

BMW Seria 3 Touring are o poveste neobisnuita pentru o industrie care se pozitioneaza inttodeauna cu cel putin trei pasi inaintea celor mai avangardiste idei care pot treceprin mintea consumatorilor si poate anticipa toate nevoile acestora. Insa in acest caz, in loc ca BMW sa fi propus ideea,primul a fost un client BMW, proprietar de Seria 3 (si angajat al companiei BMW), care si-a creat singur o varianta Touring.

Max Reisböck,omul din spatele povestii, dorea sa-si conduca sedanul dar sa-si poata transporta si familia odata cu el, insa era nemultumit de spatiul disponibil pentru bagaje. Astfel ca si-a construit propriul sau break, in curtea din spatelecase, folosind pentru aceasta o masina scoasa din uz.

Dupa ce si-a finalizat constructia acestui model Seria 3 Touring custom, l-a aratat sefilor sai, care au fost atat de impresionati de creat4ia capabila sa transporte multe bagaje, incat compania a preluat proiectul si trei ani mai tarziu, primul exemplar BMW Seria 2 Touring a iesit depe liniile de asamblare ale fabricii.

In materialul video urmator, puteti afla povestea, spusa de insusi creatorul primului Seria 3 Touring, poveste de care omul trebuie ca este foaarte mandru, deoarece in urma ideii sale, BMW a construit unul dintre cele mai populare break-uri din istorie. Este adevarat ca BMW ar fi construit oricum aceasta varianta, insa efortul lui Reisböck a grabit un picut procesul.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.