Inspirational…

A trolla in aceste zile e simplu de tot. Nu trebuie decat sa stai intr-un punct fix si sa-i lasi sa vina la tine. Pe cine? Cum pe cine? E plina patria de cocalari si, din nefericire, mama lor e mereu gravida. Si vin ei singuri. Cat despre comunicarea brandurilor… mai bine sa schimbam subiectul. E clar si vizibil cu ochiul liber ce ajunge la populatie.
Sa revenim:

inspirational

Mi-e foarte greu sa cred ca numarul ala de inmatriculare a fost lua „la rand”.Si daca ar fi fost asa, mi-e tare greu sa cred ca e „mostenit”, adica provine de la oalta masina. Ceva de genul, pe om il cheama Bogdan Marian Voicu si si-a pastrat placutele de inmatriculare cand si-a luat… Mercedes-Benz. Chiar daca abrevierea duce „vag” cu gandul, fix la producatorul nr.1 mondial in materie de vehicule premium, adicatalea BMW?

Astept cu interes un Seria 5 cu placute de tip MBR (Mercedes-Benz Romania) sau de ce nu BOB. Stiu ca aici v-am lasat in ceata, BOB vine de la Boris Billich, noul CEO Mercedes-Benz Romania, despre existenta caruia pun pariu ca nici macar cei din presa auto habar nu aveau.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.