Geneva 2014: Ford Mustang- the real muscles!

Ford a adus la Geneva noul Mustang, lansat in SUA la Salonul Auto de la Detroit, anul trecut in decembrie. Fiind o prezenta exotica pentru europeni, Mustang a atras destule priviri, gratie pe de o parte culorii galbene care-ti izbeste retina, pe de alta datorita aspectului de „masina din filmele americane” ale decapotabilei gri metalizat, dar si a pedigree-ului sportiv pe care-l poarta cu mandrie si acest exemplar, aflat la cea de a sasea generatie.

 Ford Mustang Geneva 2014

Modelul actual este cu cinci milimetri mai scurt, 38 milimetri mai lat si cu 22,8 milimetri mai scund decat precedentul. Versiunile din imagini sunt motorizate de cate un monstruos V8 de 5 litri, capacitate suficienta pentru a gazdui vreo 3-4 colonii de pesti de acvariu cu tot cu plante si nisip.
Monstrul produce 420 CP si 528 Nm cuplu, indeajuns cat sa poata fi inhamat sa traga un trailer incarcat la refuz cu VW Up!

Ford Mustang mai este disponibil cu doua motorizari. Un V6 de 3,7 litri, care nu va ajunge niciodata oficial in Europa, care produce ceva mai putin de 300 CP si mult-asteptatul (de catre unii) motor 2,3 litri EcoBoost, despre care Ford afirma ca va oferi mai mult de 305 CP si un cuplu de 406 Nm.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.