Geneva 2014: Citroen C4 Cactus Adventure Concept

In afara debutului Citroen C4 Cactus, producatorul francez a prezentat la Geneva si derivatul acestuia, C4 Cactus Adventure Concept. Conceptul duce C4 pe taramul vehiculelor off-road.

Citroen C4 Cactus Adventure
Prezentat intr-o schema coloristica aparte, care contrasteaza flagrant cu lampile negre, imaginea C4 Cactus Adventure Concept este completata de anvelopele BF Goodrich Mud-Terrain T/A care incalta imensele jante,de asemenea negre, destinate terenului accidentat. Acestea ofera o aderenta sporita, chiar daca, mai mult ca sigur, reduc din excelentul consum al modelului de baza C4 Cactus, respectiv 2,58 l/100 km.

Atat fata cat si spatele conceptului au fost prevaazute cu bare de protectie suplimentare si in plus, plafonul a primit si el bare speciale, pe care sta montata o cutie pentru bagaje, in locul careia pot fi cu usurinta amplasate mai multe camere GoPro. Insa cutia pentru bagaje gazduieste o pereche de proiectoare auxiliare, care permit conceptului sa abordeze terenul accidentat indiferent daca soarele a apus sau nu.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.