Frankfurt 2013: Smart Fourjoy Concept

O parte a lumii a tot asteptat ceva nou de la Smart. Cealalta parte s-a saturat sa asiste la lansarea diferitelor versiuni derivate din modelele existente, versiuni sau mai degraba niveluri diferite de echipare, scoase pe banda rulanta, intr-o frenezie care bate orice inchipuire chiar si a lui Sergio Marchionne (vezi variatiunile pe tema Fiat 500). Insa Smart a venit la IAA 2013 cu Fourjoy Concept.

smart-fourjoy-frankfurt-2013-10

Smart Fourjoy concept, este de fapt o avanpremiera a viitoarei generatii Smart Fourfor, care spre deosebire de concept va veni cu o caroserie completa,prevazuta cu portiere. Lucru care s-ar putea sa nu fie tocmai cea mai buna alegere, nu-i asa? Conceptul in stil buggy este de-a dreptul delicios si sunt convins, multi clienti si l-ar dori in  garaj in aceasta forma.

Si tot la capitolul diferente, in timp ce viitorul Smart Fourfor va fi oferit pe piata cu motorizari pe benzina si diesel, conceptul Fourjoy este pus in miscare de ansamblul motor preluat de la Smart Fortwo Electric Drive, adica un motor electric de 55 kW, alimentat de un pachet de acumulatori lithium ion de 17,6 kWh.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.