COOL: Jeep Wrangler by Vilner

Firma de tuning Vilner si-a pus amprenta pe un Jeep Wrangler Sahara Unlimited in anul 2012. Acum a venit randul sa ne arate ce poate face cu versiunea in patru portiere. Cu o vopsea extralucioasa la exterior, pusa in evidenta de farurile, lampile ceata si lampile spate prevazute cu lumini LED, la care se adauga grila fata, oglinzile laterale, manerele portierelor si capacul de la rezervorul de combustibil, toate cromate strident, pare-se ca au reusit sa atraga atentia.

jeep wrangle sahara unltd

Pozitia masinii a primit o atitudine agresiva, gratie rotilor cu diametru de 20 inci, care la randul lor se invartesc mai repede datorita unei imbunatatiri a puterii livrate de motorul diesel de 2,8 litri, care a crescut dela 197 la 257 CP, in timp ce cuplul motor a urmat caii putere, urcand de la 460 la 558 Nm.

Interiorul este realizat intr-un rosu furios, cu piele de doua tipuri, imbinata cu cusaturi in cruce. Partile metalice descoperite sunt vopsite in contrast cu rosul, readucand si la interior culoarea exteriorului si in continuarea schemei existente, anumite parti sunt cromate si la interior.

Mai multe detalii, in galeria foto alaturata.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.