Comoara din hambar – partea 1

Titlul este ales astfel, pentru că este mai melodramatic. În fiecare lună mai auzi de un hambar părăsit, în care proprietarii au uitat niște comori pe roți. Descoperit după zeci de ani. Ei bine, nu avem hambar, dar păstrăm titlul. Avem comorile!

Opel Olympia

Astfel, în păartea 1 a ciclului „Comoara din hambar” vă prezentăm un Opel Olympia OL38, fabricat undeva între anii 1937-1940 sau după Război, în perioada 1947-1949, aflat într-o stare precară, însă, surpriză, pare-se că proprietarul are cele mai multe piese necesare restaurării acestui exemplar.

Este un Opel fabricat pe vremea când germanii de la Opel făcea mașini capabile să dureze o viață. Deși nu sunt fan Opel, mi-ar plăcea al naibii de mult să-l văd pe acesta înapoi pe asfalt, acolo unde-i este locul sau măcar într-o colecție privată, restaurat și lucios.

Mașinile din această rubrică, le vom denumi în continuare „comorile din hambar”, chiar dacă din punct de vedere financiar nu sunt niște averi. Ele însă reprezintă comori ale istoriei auto!Opel Olympia Opel Olympia Opel Olympia

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.