Christian Ciocan, un comisar pe doua roti

Christian Ciocan este pasionat de motociclete, desi este mereu in contrast cu lumea bikerilor.

Christian Ciocan bikerul

Mereu la patru ace, parca pentru a pastra distanta fata de universul din care nu face parte, dar care-l inconjoara datorita naturii meseriei sale, desi la prima vedere n-ai paria ca omul iubeste motocicletele, caci cine-si poate imagina un domn in costum scump calare pe un chopper, iata ca aparentele inseala, ca intotdeauna…

Mai mult, comisarul a pozat pentru AutoCool, calare pe chopperul baietilor de la rock FM, semn ca nici muzica din universul bikerilor nu-i este straina.
Comisare, ne surprinzi mereu!

 

Christian Ciocan bikerul

Insa ca si intr-o casnicie, dragostea pentru motoare are si suisuri si coborasuri. In aceasta primavara, potrivit celor de la ziuaveche.ro, motocicleta comisarului-sef Christian Ciocan a fost furata de doi hoti din fata blocului unde isi are domiciliul politistul. Nu vorbim evident depre motocicleta din imaginile alaturate.

Fiind probabil doi diletanti, acestia n-au putut ajunge prea departe, abandopnand motocicleta cateva strazi mai incolo, dupa ce ii taiasera cablurile electrice.
Colegii comisarului, sesizati de un vecin fara somn la acea ora, au batut la usa politistului-biker pentru a-l anunta ca i s-a recuperat motorul. Un fel de „culca-te la loc comisare, dormi linistit, noi veghem!”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.