Chevrolet pleaca si din Romania

General Motors a anuntat ca Chevrolet se retrage din Europa. Romanii vor simti lipsa acestui brand aproape necunoscut?
Chevrolet
Fara sa fie nevoie de prea multa scoala, dupa o simpla privire asupra ofertei celor doua companii-sora apartinand General Motors, observi ca Opel si Chevrolet Europa se cam calca pe bataturi unul pe celalalt. Asta ca sa nu spunem ca existenta ambelor inseamna canibalism in curtea proprie. Este adevarat, datorita originilor germane, Opel are un avantaj major asupra Chevrolet, insa cel putin in Romania, faptul ca Chevrolet este inca aproape o cvasinecunoscuta, se datoreaza si „fantasticului” mod de comunicare si PR. Comunici dupa ureche, colaborezi pe baza de prietenii, iata inca o dovada ca orice pas facut fara cap, te duce mai aproape catre statutul de somer.

Pe aceasta linie, General Motors a anuntat ca se retrage, nu doar din Romania, ci din intreaga Europa, lasand ambele branduri sa mai convietuiasca strict in Rusia si in Comunitatea Statelor Independente.

Cei responsabili de manevra au declarat ca este un castig pentru ambele branduri, iar cei care doresc sa-si achizitioneze modele din partea de top a brandului Chevrolet (da, culmea, exista si asa ceva!), adica Camaro sau Corvette, pot sa stea linistiti, deoarece aceste modele de nisa vor ramane in continuare disponibile.

Insa puternicul Spark, fantasticul Aveo, nebanuitul Trax, extraordinarul Cruze, vor parasi aceste meleaguri, vanzarile Chevrolet fiind incheiate complet in anul 2016.

Se prea poate ca din aceste randuri sa rasara o urma de mailitiozitate, care nu este intamplatoare, deoarece din modelele mai sus citate, in sapte ani de presa auto, am reusit sa testez doua si sa particip la vreo doua lansari, evident in tara. Deci, pleaca Chevrolet din Romania? Duca-se!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.