Chevrolet Cruze Diesel egal cu Camaro Z28… din 1972

Chevrolet Cruze Clean Turbo Diesel are in dotare o functie Overboost care ridica pentru o perioada scurta cuplul motor, masina obtinand o accelerare mai buna.

chevrolet-cruze-td-7

Motorul de 2 litri, supraalimentat, dispune de 151 CP si 358 Nm cuplu motor, insa functia Overboost poate ridica aceste cifre la un maxim de 380 Nm, pentru aproximativ 10 secunde de accelerare puternica.
General Motors (GM), compara performanta Chevrolet Cruze cu cea de care dispunea in anul 1972 Chevrolet Camaro Z28, motorizat de un V8 de 5,7 litri.

Insa spre deosebire de muscle car-ul din discutie, Cruze Diesel are un consum de numai 5,1 l/100 km, in trafic extraurban si are o autonomie de 1.154 km, cu un plin de combustibil.

Cruze Diesel are o acceleratie de la 0 la 100 km/h de 8,6 secunde, ceea ce inseamna cu o jumatate de secunda mai bine decat principalul sau concurent din segment, Volkswagen Jetta 2.0 TDI.

Motorizarea turbo-dieselcare echipeaza Cruze este una puternica, eficienta si curata. Va schimba perceptia despre masinile diesel si va oferi clientilor Chevrolet inca o posibilitate de alegere a unui vehicul economic, a declarat Mike Siegrist, inginerul sef-adjunct responsabil de motorizarea GM 2.0L diesel.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.