Cei mai pasionati bikeri in cursa pentru “Cel Mai Frumos Chopper”

Truck_and_chopper_festival_chopper1

La festivalul” The Most Beautiful Truck & Chopper” a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLE’S CHOICE la „HOG RALLY Croatia 2011”.
Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei.
Evenimentul va fi onorat de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U.N.T.R.R., Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor.
Peste 1000 de concurenti vor intra in cursa pentru marele premiu, fiecare concurand cu camionul sau chopperul din dotare, pentru probe diferite.
Alaturi de acestia va fi si Marcel Chiva, director Harley-Davidson Bucuresti si posesorul unor superbe choppere, castigatoarele unor importante premii internationale.
Una dintre vedetele festivalului este „Mosul 33”, asa cum a fost denumit primul custom construit in Romania, care a castigat in anul 2011 doua premii importante la concursul de Custom Bike din Croatia: Premiul I la categoria Big Twin si premiul de popularitate People’s Choice, obtinut cu votul participantilor la eveniment.
Motocicleta este un Harley-Davidson Softail Springer 1999, motor 1340 cmc Evo. Sasiul si anvelopele sunt originale Harley-Davidson, roata fata – Mammoth 21x 2.15, roata spate – Mammoth 16 x 3.15, jante 17″. Aripa spate, rezervorul, mansoanele, scaritele si ornamentele de alama sunt realizate de Harley-Davidson Bucuresti.
„Mosul 33 este materializarea unui vis de a construi o motocicleta clasica, cu o furca springer, specifica anilor ’60, neconventionala pentru perioada actuala. Proiectul a durat 2 ani iar executia 3 luni. Sunt foarte mandru de ea” a declarat proprietarul bijuteriei pe doua roti, Marcel Chiva.
Aceasta frumusete va putea fi admirata pe autodromul IFPTR din Targu Mures, alaturi de alte choppere si camioane tunate, in data 21 si 22 septembrie 2013, cand va avea loc festivalul „The Most Beautiful Truck & Chopper Festival – 2013”.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.