Ce mai e UNCOOL prin targ?

Un scuter roz e mai UNCOOL decat ora la care se sparge petrecerea. Orice vehicul roz este 100% UNCOOL!

scuter roz: UNCOOL

Daca esti heterosexual, in special mascul si ai vederi cat de cat moderne, deschise, insa esti genul „in pas cu moda, nu in galop cu ea”, vei fi de acord cu mine: rozul a fost inventat pentru a nu mai exista doar chiloti de culoare alba. Cu alte cuvinte, rozul e pentru chiloti, oja de pitipoance si stresat tati de fete de 7 ani.

Cei care fabrica scutere, disperati ca afacerea nu mai merge, asta de cand Guvernul Romaniei a impus obligativitatea sustinerii unui minim examen de cunostinte rutiere, inclusiv pentru scuteristi, incearca asadar fel de fel de tertipuri pentru a revitaliza vanzarile. Una dintre gaselnite este acest Scuter Barbie, ca altfel nu imi vine in cap sa-i spun, numai bun de etalat la Liberty Parade sau daca ai simpatii fata de Leonard Miron.

Iar daca esti reprezentanta a sexului feminin si ai decis ca iti place acest scuter, sunt sigur ca vrei sa enervezi pe cineva, pentru ca nici tu, nici macar o singura femeie, n-ar trebui sa mearga calare pe ceva ce seamana cu un fondant sau cu un borcanas de oja sau de ce nu, cu un portjarter cu doua roti.

Unlikeculoarea
forma
forma si culoareea
designul
cromatica
designul si cromatica

likesenzatia de generic de film porno din anii ’80 pe care o creeaza saracia roz (bine si tipa de pe el sau combinatia celor doua elemente)

 

*acest text este un pamflet si n-aveti decat sa nu-l tratati ca atare si sa va luati vehicule roz.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.