Ce crede Carbuyer despre noul Leon

Publicatia Carbuyer crede ca SEAT Leon este un Golf mai ieftin si mai stilat.

SEAT Leon video

La fiecare schimbare de generatie, Leon a venit si cu schimbari dramatice ale designului masinii. SEAT Leon este, in opinia specialistilor, o masina cu bze solide, cu un interior grozav si un stil deosebit.

Cu toate acestea, la baza modelului sta platforma varului german VW Golf, in acest caz, platforma MQB si potrivit publicatiei Carbuyers (si nu numai), Leon este o alternativa demna de luat in calcul, in detrimentul Golfului.

De fapt, nu sunt atat de multe de spus, Leon este un Golf, mult mai stilat, cu un interior doar sensibil mai simplu si cu o suspensie mai tare, astfel incat sa pastreze senzatia sportiva pe care SEAT doreste sa o ofere cumparatorilor.
Si motorizarile sunt in mare parte identice cu cele oferite pe VW Golf, insa cea mai grozava alegere, in cazul SEAT, este varianta FR, 2.0 diesel, care propulseaza masina de la 0 la 100 km/h in 7,5 secunde.

Leon este si mai ieftin decat Golf, desi are in dotare elemente de ultima generatie, cum ar fi lampile fata cu tehnologie 100% LED, disponibile momentan numai pe masinile din segmentul premium, SEAT Leon fiind primul din afara segmentului care le ofera, lampi care nu numai ca imbunatatesc vizibilitatea pe timp de noapte, dar ii dau masinii un aer mult mai modern si mai cool.

Si pentru edificare, iata si un material video, in care SEAT Leon va este prezentat mai pe larg.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.